ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμφώνησε με Τούφα και Ναυρινιάδη η ΝΑΟΥΣΑ

Σε συμφωνία με τους Αργύρη Τούφα και Τάσο Ναυρινιάδη ήρθε η ΝΑΟΥΣΑ βάζοντας έτσι στο ρόστερ της δύο πολύ ταλαντούχους 20χρονους οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο Αργύρης Τούφας ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ επιστρέφει μετά το πέρασμά του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά και τον περσινό εξάμηνο δανεισμό του στην ομάδα της Ειρηνούπολης.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια την θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αμυντικού μέσου.

Ο Τάσος Ναυρινιάδης είναι γνωστός στα ερασιτεχνικά της Ημαθίας αφού πέρασε από την ομάδα του Νηρέα την χρονιά που είχε ανέβει στην Α1. Συνέχισε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό και στην συνέχεια στελέχωσε την Κ20 της ΒΕΡΟΙΑ. Το προηγούμενο μισό της περασμένης περιόδου ήταν και αυτός με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ειρηνούπολης.

Ο επίσης 20χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να καλύψει κατά βάση την θέση του επιτελικού χαφ αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ ωστόσο δεν ήταν στα πλάνα του Αλέκου Βοσνιάδη και έτσι οι δύο πλευρές κατέληξαν ότι το καλύτερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Πλέον το μόνο που μένει για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή των δύο ποδοσφαιριστών είναι η συγκατάθεση της ΒΕΡΟΙΑΣ η οποία αναμένεται να είναι θετική.

Από σήμερα για την ΝΑΟΥΣΑ ξεκίνησαν οι πρωινές προπονήσεις ενώ από βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα φιλικά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αμέσως μετά την συμφωνία τους με την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ παραχώρησαν δηλώσεις στο kerkidasport.gr:

Αργύρης Τούφας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα από όπου ξεκίνησα. Η ΝΑΟΥΣΑ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και το μόνο που έχω να πάρω από αυτή την μεταγραφή είναι κέρδος τόσο σε εμπειρία όσο και σε ψυχολογία.

Η διοίκηση με προσέγγισε πολύ όμορφα και πιστεύω πως θα συνεργαστώ καλά τόσο μαζί τους όσο και με τον προπονητή που δεν τον γνωρίζω προσωπικά όσο για την δουλειά του.

Στην ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησα να μείνω και να καθιερωθώ αλλά δεν τα κατάφερα, πλέον κοιτάζω την νέα μου ομάδα και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τους στόχους που έχουμε θέσει».

Τάσος Ναυρινιάδης: «Νιώθω χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία και είναι πρόκληση για μένα αυτή η σεζόν και σκοπός μου είναι μέσα από τις καλές μου εμφανίσεις να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου.

Τον Βαγγέλη Ντίσιο τον γνωρίζω και με γνωρίζει, τον εμπιστεύομαι και ελπίζω να έχουμε μια άριστη συνεργασία αυτή την σεζόν.

Στην ΒΕΡΟΙΑ ήρθα την περίοδο που ήταν στην ομάδα της Κ20 ήταν προπονητής ο κύριος Στέφανος Γαϊτάνος και γινότανε πολύ καλή δουλειά, με βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνω καλύτερος και τον ευχαριστώ πολύ. Έμεινα στην Κ20 ακόμη μισή σεζόν και ύστερα παραχωρήθηκα βασικός. Φέτος ξεκινήσαμε την χρονιά με την πρώτη ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, έγινε η προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια αλλά στο τέλος της δεν ήμουν στα πλάνα του προπονητή και έτσι έφυγα».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης