ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ήττα για την Νάουσα στην Καλαμαριά

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Νάουσα από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει στις τάξεις της πολλούς παίκτες οι οποίοι έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες της Ελλάδας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 19΄ ο Πόποβιτς, ο οποίος με ακόμη δύο γκολ, ένα στο 55΄ και ένα στο 62΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 έγινε στο 73΄ από τον Ν’ Λουντούλου.

Η σύνθεση της Νάουσας: Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης (90΄ Βλαχοδήμος), Νίρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (69΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (77΄ Νίκου), Τούφας

Καλαμαριά: Μένκα, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Καλογέρης (80΄ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου (80΄ Ρόβας), Πόποβιτς (69΄ Φάμπιο), Κυβελίδης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Δόξα Δράμας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τους Προσκυνητές στην Κομοτηνή. Η Αριδαία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Καρδία ενώ νίκη με 1-0 πέτυχε ο Καμπανιακός απέναντι στο Παραλίμνη.

Η Καβάλα έμεινε στο 0-0 με τον Λαγκαδά ενώ ο Ορφέας Ξ. κέρδισε με 3-2 τον Φούφα και η Χρυσούπολη έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Εορδαϊκού.

Τέλος ρεπό είχε η ομάδα της ΑΕ Ποντίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καλαμαριά – ΝΑΟΥΣΑ 4-0

Αριδαία – Καρδία 2-2

Ορφέας Ξ. – Φούφας 3-2

Λαγκαδάς – Καβάλα 0-0

Προσκυνητές – Δόξα Δρ. 0-0

Εορδαϊκός – Χρυσούπολη 1-2

Καμπανιακός – Παραλίμνη 1-0

Ρεπό: ΑΕ Ποντίων

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Καρδία – Φούφας

ΑΕ Ποντίων – Αριδαία

Καβάλα – Ορφέας Ξ.

Δρόξα Δρ. – Λαγκαδάς

Χρυσούπολη – Καλαμαριά

Παραλίμνη – Προσκυνητές

Εορδαϊκος – Καμπανιακός

Ρεπό: ΝΑΟΥΣΑ