ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1774 φορές

Ανακοίνωσε έναν, έκλεισε άλλους έξι η ΒΕΡΟΙΑ!

Δυο ημέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, οι ιθύνοντες της "Βασίλισσας του βορρά" προχώρησαν στην ανακοίνωση της απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ έκαναν γνωστή την συμφωνία με άλλους 6 νεαρούς παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε είναι ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μέξης (γεννήθηκε στις 14/01/1994), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα».

Αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλονής (6 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.   

Από εκεί και πέρα οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την συμφωνία με τους Δαμιανάκη (στοπερ), Τσοντάκη (δεξι μπακ - Κισσαμικός), Μπαστιανο (αριστερός πλάγιος - δανεικός από Τρίπολη), Παπαγεωργίου (Έδεσσα), Ντόγο (Άρη) και Ιγνατίδη Ηλια (φορ από Βουλγαρία).

Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται στην 1η προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 24/7 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου.