ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το δεξί η "Βασίλισσα" 1-0 τα Γιαννιτσά (φωτορεπορτάζ)

Μπροστά σε 1000 και πλέον φίλους της, οι οποίοι παρά την βροχόπτωση έδωσαν βροντερό παρόν στο παιχνίδι της πρεμιέρας, η «Βασίλισσα» έκανε ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επικρατώντας εντός έδρας, έστω και δύσκολα, της ομάδας των Γιαννιτσών με 1-0.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και τελικά να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα τους με κεφαλιά του "συνήθη ύποπτου" από στημένες φάσεις Μουρατίδη στο 44ο λεπτό!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο επιθετικά και είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τη "Βασίλισσα" να δίνει χώρο στους αντιπάλους της και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρνει ιδιαίτερα.

Τελικά το 1-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπούτσικου από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, ο οποίος είχε μια καλή διαιτησία, όπως και ο β' βοηθός Κουφός. Με λάθη εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν ο πρώτος βοηθός Νταβέλας.

ΒΕΡΟΙΑ (Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (89' Ιωάννου), Βεργώνης, Κυριακίδης (84’ Μισαηλίδης), Κανούλας (63’ Τσικόπουλος), Μπακάλης, Σκαθαρούδης (79’ Μυλωνάς).

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Τομπάζης): Κύρου, Σέρα, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Παπασυμεών, Κόβατσης (64’ Χουσεΐνογλου), Ζαρογιάννης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης, Ζούρκος, Παντελίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1/10...