ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1159 φορές

"Πρώτη" του Σάκη Θεοδοσιάδη στη "Βασίλισσα" (δηλώσεις - φωτο)

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (31/10) ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο νέος τεχνικός της "Βασίλισσας του βορρά", που αντικατέστησε το Νίκο Παπανώτα, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αρχικά μίλησε για περισσότερη από μισή ώρα, προσπαθώντας να τους αναπτερώσει το ηθικό, τονίζοντας ότι θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και ότι τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Ακολούθως τους προπόνησε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, την Κυριακή (4/11) με τον Μελιτέα Μελίτης, όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τον ανέτοιμο Παπουτσίδη που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Στο πρόγραμμα μπήκαν και οι νεοαποκτηθέντες Στάθης Καράμπελας και Δήμος Χαντζάρας, οι οποίοι περιμένουν τα δελτία τους για να τεθούν και επίσημα στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Να σημειωθεί ότι στο τεχνικό τιμ της ΒΕΡΟΙΑΣ θα παραμείνουν τελικά οι Απόστολος Χατζάρας (γυμναστής) και Θόδωρος Γκίτκος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Στις πρώτες του δηλώσεις στο kerkidasport.gr ως τεχνικός ηγέτης της "Βασίλισσας", ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την καθοδήγηση της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τον κ. Αποστολίδη, την οικογένεια Μπίκα και τα υπόλοιπα μέλη, που δείξανε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, στην προπονητική μου ικανότητα και στην ηθική μου υπόσταση σαν άνθρωπος.

Θέλω να συμμετέχω κι εγώ σε μια καινούργια προσπάθεια, η οποία έχει όραμα και πλάνο. Οι άριστες συνθήκες εργασίες με οδήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη να πάρω την απόφαση και να αναλάβω από σήμερα τις τύχες της ομάδας.

Ευελπιστώ να έχουμε μια άρτια συνεργασία με όσους ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω όσους με έφεραν εδώ και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, που είναι τα "εργαλεία" μας και οι κύριοι εκφραστές της προσπάθειας που κάνουμε, θα επιδιώξουμε κάθε Κυριακή να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ".

Για το κατά πόσο θα είναι δύσκολο να επανακάμψει άμεσα η ομάδα:

"Το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι υπάρχουν καλές ομάδες. Θα έλεγα ότι κατά γενική ομολογία είναι ο πιο δύσκολος όμιλος σε όλη τη Γ' Εθνική.

Ήδη έχει γίνει μια δουλεία μέχρι στιγμής, θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα, θα τονώσουμε ψυχολογικά τους παίκτες και όπως σας είπα, κάθε Κυριακή θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα αδειάζουμε από δυνάμεις, για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα μας σταθεροποιήσουν και θα μας δώσουν την κατάλληλη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για να φτάσουμε στην κορυφή".