ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 819 φορές

Κοιτά το γήπεδο της Στυλίδας ο Ολυμπιακός Β. για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ

Tο γήπεδο της Στυλίδας κοιτά ο Ολυμπιακός Βόλου για τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ για τη 2η αγωνιστική της Football League.

Ως γνωστόν το ματς δεν μπορεί να γίνει στη Μαγνησία, αφού σε Νεάπολη και Αλμυρό γίνεται επανασπορά, ενώ στο Βελεστίνο δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για αγώνα της 3ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν λύσεις και έχουν κάνει ήδη τις κατάλληλες επαφές για τη Στυλίδα, με το γήπεδο να έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού είναι σε κοντινή απόσταση (μία ώρα από τον Βόλο), έχει βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο έχει, πληροί τις προϋποθέσεις, αφού διαθέτει 800 καθίσματα και βρίσκεται σε μία περιοχή, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος για επεισόδια, όπως στη Λάρισα.

Σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένο να πάνε άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου για αυτοψία στο γήπεδο, αλλά την τελευταία στιγμή ανέβαλαν την επίσκεψή τους, που μάλλον θα γίνει το πρωί της Τετάρτης. Πάντως, σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι το γήπεδο που θα επιλεγεί να εξασφαλίζει τις σωστές συνθήκες για τη ζωντανή κάλυψη του αγώνα από τη ΕΤ3, αφού το ματς είναι τηλεοπτικό, και γι’ αυτό υπάρχουν οι σχετικές συνεννοήσεις με τη διοργανώτρια αρχή.

Αν στο γήπεδο της Στυλίδας μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μετάδοση, τότε είναι πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιήσουν οι ερυθρόλευκοι. Από κει και πέρα ένα άλλο γήπεδο που προτάθηκε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου είναι το γήπεδο του Δομοκού.

Πηγή: magnesianews.gr