Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ψάχνει στο εξωτερικό για επιθετικό η "Βασίλισσα"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1063 φορές

Ψάχνει στο εξωτερικό για επιθετικό η "Βασίλισσα"

Μετά την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Καραγιάννη και την συμφωνία με τους Δημήτρη Πολίτη (τερματοφύλακας) και Νίκο Γεωργιάδη (δεξιός οπισθοφύλακας), η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για την χειμερινή μεταγραφική σεζόν.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης και θα κάνει την διαφορά, ο οποίος αναζητείται κυρίως από την αγορά του εξωτερικού και για τον λόγο αυτό, την υπόθεσή του ανέλαβε ένας πρώην σκάουτερ της ομάδας, που στο παρελθόν έφερε στη "Βασίλισσα" επιθετικούς που άφησαν την σφραγίδα τους σε αυτήν και όχι μόνο!

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος εδώ και μέρες ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς της Τρίγλιας, αφού θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προσφυγή που έκανε κατά της Καλαμαριάς, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.

Τέλος, για την απόκτηση του γκολκίπερ Πολίτη έχουν τελειώσει τα διαδικαστικά και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Να σημειωθεί ότι για τον 24χρονο παίκτη είχε ενδιαφερθεί η "Βασίλισσα" άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο αυτός είχε προτιμήσει τότε την Καβάλα και τον Απόλλωνα Πόντου αντίστοιχα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS