Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1136 φορές

Την δεύτερη μεταγραφή της ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Την δεύτερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου ανακοίνωσε η "Βασίλισσα", με τον γκολκίπερ Δημήτρη Πολίτη να προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας. 'Οπως γράψαμε εδώ και καιρό, ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα, απλά περίμενε την ελευθερία του απο τον Απόλλωνα, η οποία ήρθε μόλις χθες.

Ο Πολίτης θα είναι ο τέταρτος τερματοφύλακας της ομάδας, η οποία δεν έχει σκοπό να αφήσει ελεύθερο ή να δώσει δανεικό έναν απο τους νεαρούς Τσιμόπουλο, Μπλατσιώτη, αν και η αρχική σκέψη ήταν η δεύτερη περίπτωση.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης, γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1995.  Αν και είναι 25 χρόνων, πρόλαβε να έχει προϋπηρεσία σε έξι ομάδες (!!!), αφού έχει φορέσει τις φανέλες των Πανσερραϊκού, Παναιγιάλειου, Κισαμικού, Ζακύνθου, Πανιωνίου και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Βέροιας, γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1995 και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Πόντου. Στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει φορέσει τις φανέλες των Πανσεραϊκού, Παναιγιάλειου, Κισαμικού, Ζακύνθου. Την περίοδο 2014-2015 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου στην Superleague.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Πολίτης αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Βέροια. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Στόχος μου είναι να δώσω κι εγώ το 100% των δυνατοτήτων μου για να πάμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Ευχαριστώ την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας."

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS