ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1036 φορές

Μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο με τα Τρίκαλα για τη "Βασίλισσα"

Επιστρέφει ύστερα από δύο αγωνιστικές στο γήπεδό της η ΒΕΡΟΙΑ, (δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην πρωτεύουσα, από όπου επέστρεψε με μόλις έναν βαθμό), η οποία στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL, το Σάββατο αγωνίζεται στο Δημοτικό στάδιο της Ημαθιώτικης πρωτεύουσας.

Αντίπαλός της η ομάδα των Τρικάλων, η οποία βρίσκεται από τα μέσα του α΄ γύρου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους Βεροιώτες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, αφού σε αυτές (τρία παιχνίδια εκτός και ένα εντός) έχασαν 10 ολόκληρους βαθμούς που μπορεί να τους στοιχίσουν ακόμα και την άνοδο, μιας και έμειναν 4 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Ιωνικό και 9 από τον ΑΟΤ.

Έτσι, προκειμένου να μείνουν στο «κόλπο» της ανόδου, η νίκη αποτελεί πλέον μονόδρομο, διαφορετικά ένα αρνητικό αποτέλεσμα, θα τους θέσει ουσιαστικά εκτός στόχων. Γι΄ αυτό οι παίκτες θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να κάνουν κατάθεση ψυχής, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου». Άλλωστε αυτοί θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι σε περίπτωση νίκης, αλλά και οι μεγάλοι χαμένοι, αν έρθει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέρα από αυτή.

Απών από τον αγώνα θα είναι, όπως και στο Αιγάλεω ο Δ. Στάμου, ο οποίος συνέχισε και αυτή την εβδομάδα να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Και να ήταν όμως καλά, δεν θα τον υπολόγιζε ο προπονητής του, διότι έχει δηλωθεί να εκτίσει την μια από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του (συμπλήρωσε 7 κίτρινες) στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Αντίθετα στην διάθεση του Κ. Γεωργιάδη, είναι ο Λάμπρος Ταΐρης, μετά την απουσία του λόγω καρτών στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Μάλιστα ξεπέρασε και κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3:00 μμ και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΤ3, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και διαδικτυακά, όπως πάντα, από το kerkidasport.gr