ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1191 φορές

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τη ΒΕΡΟΙΑ μετά το 1-1 στην Καλαμάτα!

Σε κακό... φεγγάρι βρίσκεται η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την ουραγό (πλέον) Καλαμάτα, μένοντας στο καταδικαστικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά πετάει εκτός διεκδίκησης της προνομιούχου δεύτερης θέσης τους Βεροιώτες, οι οποίοι για μία ακόμη αγωνιστική δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα "δώρα" των αντιπάλων τους (ήττα Ιωνικού στην Τρίγλια)!

Η ΒΕΡΟΙΑ πλέον καλείται να κάνει το 3x3 στα ματς που απομένουν και ότι καλύτερο προκύψει, ενώ από την άλλη πλευρά και για την ομάδα της Καλαμάτας το αποτέλεσμα αυτό ήταν καταδικαστικό, στην προσπάθεια που έκανε για την σωτηρία.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ, με αρκετό πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, διαμαρτυρίες και πολλές κάρτες! Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την "Βασίλισσα" να διατηρεί την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, να έχει τις πιο κλασικές ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνει να φτάσει στην πολύτιμη νίκη.

Οι Βεροιώτες μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Πασά στο 5' και τον Σιμόνι στο 12'. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 28' είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, με τον Τριποτσέρη να σουτάρει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οσμάνατζιτς, το οποίο κέρδισε ο Τόλι από τον Πολίτη (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Βεροιώτες)!

Η "Βασίλισσα" δεν πτοήθηκε από το 1-0 και στο 40' είχε μια καλή στιγμή με τον Παυλίδη, του οποίου το σουτ από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 44' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ του Μεληκιώτη, έπειτα από κόρνερ του Παυλίδη και σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η "Μαύρη Θύελλα" ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία, όταν ο Οσμάνατζιτς μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά καθυστέρησε και ανακόπηκε από τον Πολύζο. Όσο περνούσε η ώρα το ματς γινόταν ακόμα πιο σκληρό, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 68' μάλιστα υπήρξε δίλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων από την κερκίδα!

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να κάνουν όσο πιο επιθετικές μπορούσαν τις ομάδες τους στα τελευταία λεπτά, όπου χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο 82' ο Μπουσμπίμπα έκανε το σουτ από πλάγια θέση αλλά ο Πολίτης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 89' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Στεφανάκος απέκρουσε εντυπωσιακά και σωτήρια το σουτ του Γιάννη Πασά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στάμου από κοντά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Γκιοατά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Βεροιώτες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και να έχουν δύο καλές στιγμές με τους Νατσίπουλο και Μπουσμπίμπα!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ματσούκα (Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Τσιλίκα (Αιτ/νιας) και Πήττας (Ηλείας), βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, ενώ να σημειωθεί ότι μετά την λήξη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Στέλιος Μαραγκός για διαμαρτυρία!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Πανάγου (72' Αλεξόπουλος), Τριποτσέρης, Γκιοατά, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς (80' Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (46' Τιάγκο). 

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Πολίτης, Μουχάλης, Λεφίδης (83' Κανούλας), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Παυλίδης (72' Χαντζάρας), Σιμόνι, Μεληκιώτης (78' Καραγιάννης), Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9/3...