Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι συγκυρίες που οδήγησαν στην γκάφα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ματς με την Καλαμάτα!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1990 φορές

Οι συγκυρίες που οδήγησαν στην γκάφα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ματς με την Καλαμάτα!

Χωρίς καμία διάθεση να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, σε ότι αφορά την γκάφα που έγινε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την χρησιμοποίηση του Στέλιου Μαραγκού στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, ενώ είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ιεράπετρα, θα θέλαμε για του λόγου το αληθές να αναφέρουμε κάποιες συγκυρίες που οδήγησαν τα πράγματα εδώ που έφθασαν και διασύρουν την ίδια την "Βασίλισσα" αλλά και τους ανθρώπους που την διοικούν.

Ο Μαραγκός στον αγώνα με το Αιγάλεω δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα, όμως ο διαιτητής της συνάντησης κ. Βλάχος έγραψε στο φύλλο αγώνα το όνομά του, αντί του Πολύζου, για την φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις, κάτι που φαίνεται καθαρά στην παραπάνω φωτογραφία. Όπως καθαρά φαίνεται ότι στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Πολύζου (φωτο κάτω).

Έτσι, ο ίδιος ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος μετρούσε τις κάρτες, τις έβγαζε συνολικά 6 μετά και από αυτή που δέχθηκε στον αγώνα με την Ιεράπετρα, μιας και δεν γνώριζε το λάθος του διαιτητή στο Φ.Α.!

Φυσικά, η ευθύνη δεν βαραίνει τον Μαραγκό όπως και κανέναν ποδοσφαιριστή, αφού αυτό είναι δουλειά του τεχνικού δ/ντή και αν δεν υπάρχει τέτοιος σε μία ομάδα, τότε του Γενικού Αρχηγού.

Το ποινολόγιο το κρατάει αυτός μαζί με άτομο του προπονητικού τιμ αλλά και την υπάλληλο των γραφείων της ΠΑΕ. Στην περίπτωση αυτή όμως, όλοι αγνόησαν το Φύλλο Αγώνα, αγνόησαν το ποινολόγιο που στέλνει κάθε Παρασκευή η ΕΠΟ, ακόμη και το ποινολόγιο που ήρθε στην ΠΑΕ την προπαραμονή του αγώνα με την Καλαμάτα και στο οποίο ο Μαραγκός εμφανιζόταν με επτά κίτρινες!

Έτσι, μοιραία φτάσαμε σε αυτά που έγιναν σήμερα, τα οποία εκθέτουν την ιστορική "Βασίλισσα του βορρά" και αναδεικνύουν ίσως την έλλειψη ικανών και έμπειρων ανθρώπων στην στελέχωση της ΠΑΕ που να γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS