Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τίποτα για την ταμπακιέρα – Λακωνική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 880 φορές

Τίποτα για την ταμπακιέρα – Λακωνική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Με μία λακωνική ανακοίνωση απαντάει η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Είναι να απορεί κανείς, για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την όλη υπόθεση οι άνθρωποι που την διοικούν, μία υπόθεση που την διασύρει σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί που όλοι περιμέναμε να «πέσουν κεφάλια», όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, βγάζουν μία ανακοίνωση, χωρίς καμία αναφορά στους υπευθύνους, οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχίσουν στις θέσεις τους, να κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του ιστορικού συλλόγου. ΚΡΙΜΑ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Ο ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει ότι θα απαντήσει στην ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Καλαμάτα για την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μαραγκού στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να μας δικαιώσουν».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb