ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1284 φορές

Πλάνα για τη νέα περίοδο στη ΒΕΡΟΙΑ κάνει ο Κώστας Γεωργιάδης!

Την πεποίθησή του, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα βρίσκεται στη ΒΕΡΟΙΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται η "Βασίλισσα", εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της συζήτησης που είχε, μετά τον αγώνα της Καλαμάτας, με τον συνάδελφο Σωτήρη Γεωργούντζο, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "μπορεί φέτος να μην τα καταφέρουμε, όμως οι προσπάθειες όλων μας, αργά ή γρήγορα και με σκληρή πάντα δουλειά, θα δικαιωθούν", αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας και την ερχόμενη σεζόν.

Βέβαια, απ' όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στις προθέσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δεν είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό επιτελείο, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο στην τελική απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός της "Βασίλισσας" στο sportstonoto:

Στο περιθώριο  του αγώνα της Μαύρης Θύελλας με την Βέροια στην Παραλία, μιλήσαμε με τον νεαρό, ανερχόμενο προπονητή της “Βασίλισσας του βορρά“, Κώστα Γεωργιάδη, ένας από τους καλύτερους σίγουρα και πιο φέρελπις της νέας γενιάς των Ελλήνων προπονητών.

Τα βασικά σημεία της κουβέντας μας τα δημοσιοποιούμε τώρα, με καθυστέρηση βέβαια, όπως ένεκα… κορονοϊού, η επικαιρότητα δεν μας άφησε όλες αυτές τις ημέρες να κοινοποιήσουμε την συζήτησή μας μας αυτή:

“Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αχάριστος. Δεν ξεχνώ την Τρίγλια, αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα όπου έζησα σχεδόν δύο χρόνια και τους ανθρώπους της. Ξέρω βέβαια ποιος σας τα λέει όλα αυτά από εκεί πέρα, είναι κάποιος που με αγαπά πολύ αλλά δεν μπορεί ακόμη να δεχθεί το γεγονός πως έφυγα από την πρώην ομάδα μου, Εγώ όμως τον αγαπώ πάντα πολύ και αυτόν”! (χαμόγελα).

Μιλήσαμε φυσικά και για την Βέροια: “Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια εδώ στη Βέροια η οποία, όπως και η Καλαμάτα, είναι μία μεγάλη ελληνική επαρχιακή ομάδα.  Μου έγινε η πρόταση, έχω δεσμούς φυσικά με την βασίλισσα του βορρά και έπρεπε στην παρούσα φάση να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί φέτος να μην τα καταφέρουμε, όμως η διοίκηση είναι δίπλα μας, έχει στόχο και όραμα και οι προσπάθειες όλων μας, αργά ή γρήγορα και με σκληρή πάντα δουλειά, θα δικαιωθούν…”.