ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1146 φορές

Καμαρώνει με την φανέλα της «Βασίλισσας» στη μακρινή Κάρπαθο!

Την μεγάλη του χαρά για την παραλαβή της φανέλας, με την οποία αγωνίζεται την φετινή περίοδο η αγαπημένη του ομάδα, η «Βασίλισσα» του Βορρά, εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb, o Βεροιώτης εκπαιδευτικός Γιώργος Μάρκου.

Ο φίλος Γιώργος, εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί στην μακρινή Κάρπαθο, όπου τώρα είναι Δ/ντης στο 1o Δημοτικό Σχολείο Καρπάθου «Ποτίδαιον». Οι σκέψεις και το μυαλό του όμως είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου ζουν όλοι οι συγγενείς του, με πρώτη και καλύτερη την μητέρα του (δυστυχώς τον πατέρα του τον έχασε πριν ένα 9μηνο), ενώ δεν ξεχνάει την ομάδα με την οποία μεγάλωσε και με την οποία δέθηκε. Και αυτό δεν σταματάει να το δείχνει και στην Κάρπαθο, όπου έχει δημιουργήσει τον δικό του... κυανέρυθρο πυρήνα, στον χώρο του σχολείου του, με τους μαθητές του.

Πως λοιπόν να μην είναι μεγάλη η χαρά του, όταν προχθές παρέλαβε από τον παιδικό του φίλο, Βεροιώτη επιχειρηματία Νίκο Νούλα, που είναι ως γνωστόν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, την φανέλα της «Βασίλισσας», με την οποία αγωνίζεται την φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα της FL και την οποία με καμάρι αμέσως ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ευχαριστώντας τον φίλο του για την χαρά που του έδωσε, γράφοντας κάτω από την φωτο:  

«Πώς να κρυφτεί η χαρά;

Η φανέλα της Βέροιας, της Βασίλισσας του Βορρά, από σήμερα στο γραφείο μου στο σχολείο.

Σημείο αναφοράς με την ιδιαίτερη πατρίδα τη Βέροια, παρέα στις δύσκολες συνθήκες που προσπαθούμε.

Ευχαριστώ τον παιδικό μου φίλο στη γειτονιά, το Νίκο το Νούλα, για το δώρο του και την άμεση ανταπόκριση.

Μια φορά φίλοι, πάντα φίλοι

Πάντα επιτυχίες στη Βέροια»