Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ένα δεύτερο σενάριο για την άνοδο της «Βασίλισσας»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1260 φορές

Ένα δεύτερο σενάριο για την άνοδο της «Βασίλισσας»

Σε περίπτωση που πέσει η αυλαία για φέτος στη Football League, η ΒΕΡΟΙΑ δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο είναι πιθανό να την πάρει με αναδιάρθρωση.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αναφερθήκαμε σε μία πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών και την καθιέρωση μίας νέας Β΄ Εθνικής με δύο ομίλους.

Πέρα λοιπόν από αυτό το σενάριο της αναδιάρθρωσης, το οποίο «παίζει» περισσότερο τον τελευταίο καιρό, που είναι συγκεκριμένα η συγχώνευση της Superleague 2 με την Football League και η δημιουργία της Β΄ Εθνικής, ως δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας και δημιουργία δυο ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια (είναι αυτό που προαναφέραμε), παίζει και ένα δεύτερο σενάριο, το οποίο είναι λίγο πιο σύνθετο και προϋποθέτει την παραμονή των κατηγοριών ως έχουν.

Αρχικά, αύξηση των ομάδων της Superleague σε 16, με άνοδο δυο ομάδων από την Superleague 2 αλλά κανέναν υποβιβασμό.

Στην συνέχεια δεν έχουμε κανέναν υποβιβασμό από την Superleague 2 και οι πρώτοι 8 της Football League προβιβάζονται, αυξάνοντας τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας σε 18.

Στην Football League, δεν υποβιβάζεται επίσης κανείς και οι 8 θέσεις που έμειναν κενές, καλύπτονται από τους 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, διατηρώντας την κατηγορία στις 14 ομάδες.

Τέλος, σε περίπτωση που Α.Ο Κασσιόπη και Απόλλων Καλαμαριάς αποφασίσουν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχουμε 2 ακόμη προβιβασμούς από την Football League στην Superleague 2 (θέσεις 9-10) ενώ από την Γ’ Εθνική στην Football League προβιβάζονται οι δυο καλύτεροι δεύτεροι».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS