ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1786 φορές

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΙΚΑΣ: «Θα κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε όποια κατηγορία και να παίξουμε»

Η νέα αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να αποτελέσει… σίριαλ για ένα ακόμα καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της "Βασίλισσας του βορρά" ωστόσο να προσπαθούν να μη μένουν αδρανείς. 

Οι Βεροιώτες, σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΚΕΡΚΙΔΑ", σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, αφού κανείς δεν ξέρει ακόμη, αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της F.L. που διακόπηκε εδώ και δυόμιση μήνες ή αν η ομάδα αγωνιστεί στη νέα (;) Σούπερ Λιγκ 2 των δύο ομίλων ή στη Φούτμπολ Λιγκ με την φετινή της μορφή.

Επίσης οι παίκτες αγωνιστικά παραμένουν άπραγοι από τις 8 Μαρτίου, όταν και έδωσαν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καλαμάτα, αφού στη συνέχεια η Φούτμπολ Λιγκ διακόπηκε, όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, λόγω του κορωνοϊού, με τις ομάδες αυτή τη στιγμή να βαδίζουν στα… τυφλά.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΙΚΑΣ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ»

Στις τάξεις της "Βασίλισσας" πάντως παρακολουθούν τις εξελίξεις και όπως δήλωσε στην "Κ" ο Δ/νων σύμβουλος και γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας, υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα της αναδιάρθρωσης θα προχωρήσει, από τη στιγμή που η πολιτεία φαίνεται να τάσσεται υπέρ, παρότι η ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα πάρει και την τελική απόφαση, όπως επιτάσσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

«Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας τις εξελίξεις. Ευχόμαστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, γιατί αυτή την στιγμή καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει έναν σοβαρό προγραμματισμό», τόνισε αρχικά ο Αχιλλέας Μπίκας, που προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, σε ότι αφορά τον προγραμματισμό. «Στην συνέχεια, ότι και να γίνει, θα προχωρήσουμε και με βάση την S.L.2 (με δύο ή ένα όμιλο) και στην χειρότερη περίπτωση την F.L., θα κάνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, με μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, σε όποια κατηγορία αγωνιστούμε και με οποιαδήποτε μορφή αυτή θα είναι».

Όσον αφορά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, αλλά και πιθανούς στόχους, ο γενικός αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ τόνισε: «Λίγο έως πολύ, έχουμε ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα παίξουμε τη νέα περίοδο. Επίσης, δεχόμαστε πολλές προτάσεις για συνεργασία με παίκτες που θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Έχουμε και εμείς εντοπίσει τους δικούς μας στόχους, σε ότι αφορά παίκτες για να ενισχυθούμε. Υπάρχει όμως αυτό το αλλά. Η αβεβαιότητα αυτή, που εξελίσσεται σε ένα σίριαλ, που κρατάει, εκτός από τους παράγοντες  και τους παίκτες δέσμιους και έτσι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν για τη νέα περίοδο».

Για να καταλήξει: «Όμως όλα αυτά είναι ακόμη σκέψεις, όπως και η συνεργασία μας με κάποιον έμπειρο τεχνικό δ/ντή. Θα μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε, μόνο όταν ξεκαθαρίσουν όλα και εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα, για το καλό του ποδοσφαίρου μας».