ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4244 φορές

Θετικά μηνύματα από τις διεργασίες για νέο Δ.Σ. στη ΒΕΡΟΙΑ!

Σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, μετά την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από τα διοικητικά, συνεχίζουν να βρίσκονται στη «Βασίλισσα του βορρά».

Το ενδιαφέρον που υπήρξε από πλευράς Αμανατίδη και εκδηλώθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση παραμένει, με τις διεργασίες να συνεχίζονται. Ο παλιός τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους 10 Βεροιώτες (δύο δικηγόροι, επιχειρηματίες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ένα κράμα ανθρώπων που ο καθένας από την επαγγελματική του θέση μπορεί να προσφέρει πολλά), που προτίθενται να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να την «τρέξουν» στη Γ' Εθνική, όχι σε ρόλο κομπάρσου, αλλά πρωταγωνιστή!

Φυσικά και είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, γιατί όλα έχουν μείνει πίσω, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά, όταν άλλες ομάδες της κατηγορίας έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ ακόμη είναι ακέφαλη διοικητικά.

Ο επενδυτής που ανέφερε στην επαναληπτική Γ.Σ. της περασμένης Δευτέρας ο Βασίλης Αμανατίδης, ο οποίος σημειωτέον ξαναμίλησε με τους πρώην ιδιοκτήτες της ΠΑΕ όταν η ομάδα ήταν στην SL2, είναι Αυστριακός στην καταγωγή και στο παρελθόν διετέλεσε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας (από την Σλοβακία).

Εκείνο που πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι θα επενδύσει στη ΒΕΡΟΙΑ, μόλις αυτή επανέλθει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Μέχρι να επιτευχθεί αυτό, την «Βασίλισσα» θα κληθεί να «τρέξει», όπως προαναφέραμε, η ομάδα των 10 Βεροιωτών που αν όλα πάνε καλά θα αναλάβει τις τύχες της στις 17/8.