ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 766 φορές

Να μην πέσουν στην παγίδα αυτών που θα προσπαθήσουν να τους δελεάσουν!

Για τη Βέροια τι μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Για μία ακόμη αγωνιστική, μετά την μεταγραφική της ενίσχυση τον Γενάρη, έδειξε ότι δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει. Παίζει σε έδρες ομάδων που είναι πιο ψηλά και με διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με την αγωνιστική της παρουσία δείχνει πως παίζει στην… έδρα της.

Τι να το κάνεις όμως; Η ομάδα ήθελε και θέλει νίκες για να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Σαφέστατα και αν είχε γίνει το καλοκαίρι, αυτό που έγινε τον Γενάρη, η «βασίλισσα» όχι μόνο δεν θα είχε βαθμολογικό πρόβλημα, αλλά θα είχε και μεγαλύτερες βλέψεις. Γιατί η σημερινή ομάδα με μία, δύο πινελιές (π.χ. καθαρόαιμο φορ περιοχής), θα ήταν ένα από τα φαβορί για την άνοδο, πάντα σε αγωνιστικό επίπεδο και χωρίς άλλες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές παραμέτρους που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα πλέον είναι αργά!!!

Σε ένα χρόνο περίπου πρόκειται να γίνουν οι εκλογές για νέα διοίκηση στην ΕΠΣ Ημαθίας. Φυσικά η νυν διοίκηση μπορεί να προκηρύξει εκλογές και νωρίτερα από τον Μάιο του 2025 που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Όπως καταλαβαίνεται από τώρα και στο εξής οι διεργασίες θα είναι αρκετές και έντονες. Και επειδή για τους «μεγάλους» του ποδοσφαίρου ο στόχος είναι ο έλεγχος της διοίκησης της ΕΠΟ, αναμένεται να πέσει και… χρήμα!!!

Αυτό όμως θα φανεί στους επόμενους μήνες και ποιες θα είναι αυτές οι «δυνάμεις» που θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την ΕΠΣ Ημαθίας. Και μη μου πείτε ότι πρώτη φορά διαβάζετε τέτοια πράγματα και όλα είναι χωρίς έλεγχο!!!

Ήδη μαθαίνω πως ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας είναι αποφασισμένος δημιουργήσει συνδυασμό με μερική ανανέωση, ώστε να ξαναδιεκδικήσει την επανεκλογή του. Και για κάθε ενδεχόμενο δημιουργεί και μια διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που θελήσει να αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Και επειδή θεωρώ ότι είναι άκαιρο να μπω σε ονόματα και διεργασίες, θα χρησιμοποιήσω ψευδώνυμα, για να μην θίξω ευθέως πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, κάτι που θα κάνω στο μέλλον και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο Kosta Navarino δίνει την στήριξή του στον «Στράτο» μόνο και μόνο για να τον ισχυροποιήσει, σε περίπτωση που κατέβει στις εκλογές της ΕΠΣΗ ο Lucky Luke (Λούκυ Λουκ). Και αυτή η «συμμαχία», πατρονάρεται από τον «Σερίφη» που θέλει να έχει τον έλεγχο της τοπικής αρχής του ποδοσφαίρου μας.

Να όμως που τα «Μακριά μπατζάκια» δεν θα επιτρέψουν μια τέτοια «συμμαχία»; Ή θα προσπαθήσουν, τουλάχιστον, να αποτρέψουν αυτά τα σχέδια. Και προς αυτόν τον στόχο μπορεί να θέσει εαυτόν στην διάθεση των προσπαθειών και η «Τζένη».

Δηλαδή τα σενάρια, προϊόντος του χρόνου, όλο και περισσότερο θα πληθαίνουν και θα παίρνουν διάσταση με κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Από την άλλη ερωτηματικό, για την ώρα , αποτελεί η στάση του «Μπιν Λάντεν». Τηρεί στάση σιωπής, και όσοι νομίζουν πως είναι με το μέρος τους, κάνουν ολέθριο λάθος. Ο «Μπιν Λάντεν» είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με όποιον του τα «σκάσει». Όχι για να γίνει ζευγάς, αλλά αγάς!!! Γι αυτό όποιος θέλει να τον έχει μαζί του, θα πρέπει πρώτα να ζυγίσει με ακρίβεια τα πράγματα πριν τον πλησιάσει!!!

Όσον αφορά τον «Μουφτή», αυτός έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την πάρτη του. Έχει αγκιστρωθεί σε ένα «άρμα» και καραδοκεί να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν θα πάρει το πράσινο φως από τον «Στράτο». Από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μετράει στην ποδοσφαιρική πιάτσα!!!

Τέλος, για την ώρα, «κλειδί» είναι η στάση που θα κρατήσει ο «Ρανταπλάν». Προέρχεται από την περιοχή με τις περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ημαθίας και εκτιμώ ότι επηρεάζει, σε προσωπικό επίπεδο, πολλές ομάδες.

Άλλωστε αν πάρει το «σύνθημα» από τα «Μακρινά μπατζάκια», τότε δεν έχει πρόβλημα να «αλωνίσει» τον κάμπο.

Και για να το κλείσω χωρίς ψευδώνυμα και μεταφορικές έννοιες, απευθύνομαι στους παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Μην πέσετε στην παγίδα αυτών που θα προσπαθήσουν να σας δελεάσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ούτε να φοβηθείτε τυχόν απειλές που θα σας γίνουν ή υπάρχουν στο μυαλό σας.

Οι δελεαστικές υποσχέσεις που μπορεί να υλοποιηθούν προεκλογικά, είναι πρόσκαιρες. Η ομάδα της πόλης σας ή του χωριού σας πρέπει να έχουν διάρκεια και για τα υπόλοιπα χρόνια. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την σωστή ετυμηγορία σας η οποία θα αναδείξει ανθρώπους που θα αγαπάνε και θα έχουν όραμα για το ποδόσφαιρο και όχι να εξυπηρετούν προσωπικά και άλλα συμφέροντα.

Μια ματιά δίπλα σας και θα δείτε πως καθημερινά κατρακυλάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και γι αυτό κάποιο και κάποιοι φταίνε.

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κερκίδα» της Δευτέρας