
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 560 φορές
Με τον Πρωτέα Άρτας στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση για την προημιτελική φάση για τα ζευγάρια του Κυπέλλου στο χάντμπολ των ανδρών.
Η κληρωτίδα ''χαμογέλασε'' στον περσινό Κυπελλούχο Ελλάδος ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας, καθώς θα ταξιδέψει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πρωτέα (ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία).
Έτσι οι Βεροιώτες έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη χρονιά να πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης και να παλέψουν για την διατήρηση του τίτλου τους.
Μεγάλο παιχνίδι ανέδειξε η κληρωτίδα με τον Δικέα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τον νικητή να διασταυρώνεται στα ημιτελικά με τον κερδισμένο του ζευγαριού του Φιλίππου.
ΧΑΝΘ-Φοίβος Συκεών και Πυλαία-Πανελλήνιος τα υπόλοιπα δυο ζευγάρια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών:
25-26 Φεβρουαρίου 2017
Πρωτέας Άρτας-ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.
Δικέας-ΠΑΟΚ
ΧΑΝΘ-Φοίβος Συκεών
Πυλαία-Πανελλήνιος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Κάππας
Σχετικά Άρθρα
-
Ιστορικά στοιχεία για το Κύπελλο Ελλάδας χάντμπολ - Πολυνίκης ο Φίλιππος Βέροιας!
-
Εντυπωσιακή παρουσία με 6 μετάλλια του Εν Σώματι Υγιεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2025
-
Ο ''ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑΣ'' Βέροιας συμμετείχε στον αγώνα μνήμης των 21 μαθητών του Μακροχωρίου
-
Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε ο 7ος Δρόμος 21 Μαθητών (φωτο - βίντεο)