ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει το απόγευμα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας απέναντι στην ΑΕΚ στην Αθήνα, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' έχουν μια από τις τελευταίες τους ευκαιρίες να μειώσουν την διαφορά τους από την τέταρτη θέση και να μπούνε και πάλι στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' από την πλευρά τους θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και θα επιδιώξουν με νίκη να φέρουν τους Βεροιώτες σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πραγματοποίηση του στόχου τους.

Αρκετές οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης με τους παίκτες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ να βρίσκουν απέναντι τους τον πρώην προπονητή τους Κώστα Τούτση, όπως επίσης και τον πρώην συμπαίκτη τους Χρήστο Νικολαϊδη, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Κύπριος πίβοτ Δημοσθένους θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Πέρρος τόνισε:  «Δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικό για την συνέχεια. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς και να είμαστε νικητές. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος και θέλει να αποδείξει ότι δεν του αρμόζει η βαθμολογική του θέση. Μακάρι στον επόμενο αγώνα να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το ΟΑΚΑ».

Από τη μεριά του ο πλέι μέικερ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μπάμπης Δομπρής είπε: «Είναι παιχνίδι... ο θάνατος σου η ζωή μου. Η μόνη μας ελπίδα να πλησιάσουμε την τετράδα είναι να κερδίσουμε αύριο. Είχαμε ατυχίες με Δούκα και Πανελλήνιο, αλλά έχουμε βελτιωθεί και πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Μπέτμαν και Τσάκωνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 18/02

ΠΑΟΚ-Δικέας (18:00)

Φοίβος Σ.-Πυλαία (18:00)

Άρης Ν.-Πανελλήνιος (18:00)

ΑΕΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. (18:00)

Αερωπός Εδ.-Αίγιο (19:00)

Δούκας-Διομήδης (19:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Δικέας 28

2. Διομήδης 24

3. Δούκας 22

4. ΠΑΟΚ 21

5. ΑΕΚ 21

6. Πανελλήνιος 18

7. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. 17

8. Αίγιο 11

9. Φοίβος Σ. 6

10. Αερωπός Εδ. 6

11. Πυλαία 6

12. Άρης Ν. 0

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Κάππας