ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διομήδης- Φίλιππος στον τελικό του Danaon Cup 2017

Αργίτες και Βεροιώτες διεκδικούν τον τίτλο στο ΟΠΕΝ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’

Με τους ημιτελικούς στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ και τους αγώνες κατάταξης, ολοκληρώθηκε χθες και η 5η ημέρα του Danaon Cup 2017, που διεξάγεται στην Αργολίδα.

Ο μεγάλος τελικός στους Παμπαίδες A’ θα διεξαχθεί σήμερα στις 12:30 (κλειστό Αγίας Τριάδας, live streaming) ανάμεσα σε Διομήδη Άργους και Φίλιππο Βέροιας, οι οποίοι νίκησαν Ολυμπιακό Κερατσινίου και ΑΣΕ Δούκα αντίστοιχα.

Με ανατροπή ο Φίλιππος

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε 26-23 του Δούκα σε ένα ματς που η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» επέβαλλε τον ρυθμό της –παρά την κόκκινη του Παγιάτη μόλις στο 3’- με την άμυνα 6-0 που εφάρμοσε, εγκλωβίζοντας επιθετικά τους Βεροιώτες που έμειναν χωρίς γκολ για περισσότερα από δέκα λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ από 5-8 να μετατραπεί σε 10-8 για τον Δούκα με σερί 5-0. Το ημίχρονο έληξε 11-9 και στις αρχές του επόμενου η διαφορά έφτασε τα 4 γκολ (13-9), αλλά κάπου εκεί το σκηνικό άλλαξε…

Οι ανοιχτές άμυνες (δεν μπορούν να παίξουν 6-0 οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο βάσει προκήρυξης) ευνόησαν τον Φίλιππο που με τους Σαράφη και Παπαγιάννη έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα του Δούκα, ειδικότερα στο ένας εναντίον ενός. Το ματς γύρισε με επιμέρους σκορ 8-3 με το σκορ να μετατρέπεται σε 16-17. Οι Βεροιώτες κράτησαν το προβάδισμα και με τις αποκρούσεις του Μπογιατζή, «κλείδωσε» τη νίκη.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-6, 6-8, 8-8, 11-9 (ημχ), 15-12, 18-17, 19-20, 21-23, 23-26

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Σαϊτης): Κασιώνης, Φαναριώτης, Θ. Βασιλόπουλος, Μάνος 1, Πρωτέκδικος 3, Πουλιάσης 2, Δικαιούλιας 4, Κοτζαντώνογλου 1, Σφαέλος, Σοφιανός, Κ. Βασιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρούμπης, Γερουλάνος 5, Ζαφειράκης 2, Ραυτόπουλος 1, Παγιατής, Στεφανίτσης 4.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (Κύρος Σαράφης): Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης, Καραγιοβάνης, Καρανάτσιος 3, Κατσαβός, Λυκοστράτης 1, Μπογιατζής, Παπαγιάννης, Πετρομελίδης 4, Σαράφης 8, Στανκίδης, Στεφανόπουλος, Τζωρτζίνης 5, Χουδαρβέρδογλου 5. Διαιτητές: Σκλαβενίτης-Αβράμης. Δίλεπτα: 5/3, Πέναλτι: 1/3-0/1. 

Κόκκινη: 2:40 Λευτέρης Παγιατής (ΑΣΕ Δούκα) για επικίνδυνο παιχνίδι.υ Σαράφη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΟΥ ΣΑΡΑΦΗ

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, γιατί προσπαθήσαμε πολύ. Συγχαρητήρια και στον Δούκα που έχει μια καλή ομάδα. Έχουμε ένα μας με τον Διομήδη που θα είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».