ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάλεψε αλλά έχασε από τον Δούκα ο Φίλιππος

Την ήττα με 24-21 γνώρισε στην Αθήνα από τον Δούκα ο Φίλιππος. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, όταν ο Δούκας ξέφυγε στο σκορ και διατήρησε το προβάδισμά του, παρά την πίεση του Φιλίππου να επιστρέψει στην διεκδίκηση του ματς.


Στο πρώτο μέρος, ο Δούκας πήρε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο και διατήρησε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων (6-3 στο 15’ και 7-4 στο 21’). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος βελτιώθηκε σημαντικά στην άμυνα και με ένα σερί 0-4, πήρε το προβάδισμα στο 28’ με τέρμα του Ζευγαρόπουλου (7-8). Ο Δούκας ισοφάρισε με τον Νταρσουλάντ αλλά ο Φίλιππος στην εκπνοή σκόραρε με τον Αρσενασβίλι και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα αμφίρροπο δεκάλεπτο, ο Δούκας πήρε πάλι τον έλεγχο και ξέφυγε με 16-13 με τέρμα του Τόμπρου στο 45’. Ο Φίλιππος πλησίασε προσωρινά με δυο γκολ του Σεϊρεκίδη (16-15 στο 47’) αλλά ο Δούκας διατήρησε τον έλεγχο. Σημείωσε ένα σερί 5-1 και στο 53’ προηγήθηκε με 21-16. Ο Φίλιππος προσπάθησε στο τελευταίο πεντάλεπτο να επιστρέψει στο ματς και με γκολ του Χαραλαμπίδη μείωσε 22-20 στο 57’ αλλά ο Δούκας με γκολ των Μπάγιου, Μωραΐτη έγραψε το 24-20 και «καθάρισε» το ματς.

Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με τους Βεροιώτες να είναι αγκαλιασμένοι, έχοντας μπροστά τους την φανέλα του Άκη, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.