ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Μόνο περηφάνια»

Το μήνυμα του προπονητή του Φιλίππου Γιώργου Τσικίνα για την ομάδα του στο facebook

«Οι στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς στον Φίλιππο Βέροιας ήταν αρκετά υψηλοί αλλά μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δημιούργησαν ανακατατάξεις και αλλαγές, εντούτοις η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να βρεθεί στο Final 4 του κυπέλλου γυναικών που ολοκληρώνεται σήμερα στην Κοζάνη. Μπορεί η εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στην Νέα Ιωνία να μην ήταν αυτή που θα ήθελαν στον Φίλιππο, όμως ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τσικίνας έδωσε τη δική του διάσταση εκφράζοντας μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο facebook το πώς νιώθει για για τις αθλήτριές του:

«Μόνο περηφάνια για την ομάδα μου και τις παίκτριες μου για αυτή την πρώτη μας συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, σε ένα Final 4, μετά από 18 Χρόνια για τη Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας!

Συγχαρητήρια σε όλες μου τις παίκτριες, στις τραυματίες για όλη την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά, που αψηφούν τις δυσκολίες και τις ατυχίες που συναντήσαμε τη φετινή χρονιά και με αξιοπρέπεια και πίστη έχουν κρατήσει την ομάδα μας εντός στόχων!

Τα ταξίδι έχει πολύ δρόμο ακόμα και ο δρόμος στον αθλητισμό και ειδικά στον πρωταθλητισμό δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα… Τα μέλλον σας ανήκει!!

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και στηρίζουν εδώ και δύο χρόνια αυτή τη προσπάθεια. Χωρίς αυτούς τίποτα δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Μια ομάδα…μια οικογένεια…» έγραψε ο Τσικίνας