ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκαναν το πρώτο βήμα ΑΕΚ και Δούκας - Στην Α2 το Καματερό

ΑΕΚ και Δούκας αξιοποίησαν τις έδρες τους απέναντι σε Αερωπό Έδεσσας και Διομήδη Άργους αντίστοιχα και έκαναν το 1-0 στις νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην διαδικασία των πλέι οφ.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' πιάνοντας εκπληκτική απόδοση διέλυσαν με 48-27 τον Αερωπό στην Αθήνα, στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της φετινής σεζόν.

 Την Τρίτη 1 Μαϊου θα τα ξαναπούν οι δυο ομάδες στην Έδεσσα, με τον Αερωπό να θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά και την ΑΕΚ να ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι ο Δούκας αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε τελικά του Διομήδη με 24-21 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης.

Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και να παίρνουν την πολύτιμη νίκη. Στα πλέι άουτ τώρα το Καματερό θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2. Μετά από απόφαση πολλών παικτών της ομάδας να μην κατέβουν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Φοίβο στη Θεσσαλονίκη, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να παραιτηθεί εγγράφως από τον αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα να μηδενιστεί και να επιστρέψει στην Α2.

Πλέι οφ:

ΑΕΚ-Αερωπός Εδ. 48-27 (1-0)

Δούκας-Διομήδης 24-21 (1-0)

Πλέι άουτ:

Φοίβος Σ.-Καματερό 10-0 (α.α.)