ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β. υποδέχονται το Καματερό

Για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών σήμερα Σάββατο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. υποδέχεται στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ στις 18:00 το Καματερό στις 18:00, σε έναν αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Αντίθετα δεν αγωνίζεται η ΒΕΡΟΙΑ, αφού ο αντίπαλός της η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, είναι έτοιμη να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, γι΄αυτό και η ΟΧΕ ανέβαλε το παιχνίδι.

Η ομάδα του Φιλίππου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ελλείψεις, προερχόμενη από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τη Βέροια 2017 που τελικά έχασε με 25-24 και είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους ανεβαίνουν στην πόλη της Βέροιας με κάποιες ελλείψεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών. Στην προηγούμενη αγωνιστική το Καματερό έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

«Μετά την ήττα από τη Βέροια πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Για να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε τον κακό μας εαυτό. Περιμένουμε με αγωνία το Καματερό το οποίο αποτελείται από νεαρές αλλά πολύ δυνατές παίκτριες οι οποίες πέρυσι πήραν και το πρωτάθλημα στις νεάνιδες. Δεν έχουμε καμία απουσία και ανυπομονούμε να δείξουμε καλύτερο χαντμπολ», δήλωσε στο e-handball ο προπονητής του Φιλίππου, Γιώργος Τσικίνας.

Α1 Γυναικών

(4η αγωνιστική)

Ν.Ιωνία- ΠΑΟΚ

ΦίλιπποςΒ.- Καματερό

Πανόραμα - Μ.Αλέξανδρος

Φοίβος Σ.- ΑΕΚ

Δράμα 86 -Ολυμπιακός

Άρης Ν. - Διομήδης

Αερωπός - ΧΑΝΘ