ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με όνειρα και φιλοδοξίες για σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν η ΒΕΡΟΙΑ 2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/9

Τον Ιούνιο του 2017 μια ομάδα ατόμων που αγαπούν το χάντμπολ δήλωνε: ''Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το όραμα ανθρώπων του χάντμπολ της Βέροιας προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση και ίδρυσε έναν καινούργιο σύλλογο με όνομα Α.Σ. Βέροια 2017 και θα συμμετάσχει στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.''

Δυο χρόνια αργότερα ελάχιστοι θα πόνταραν πως η κίνηση αυτή θα έφερνε τόσο γρήγορα τέτοια θεαματικά αποτελέσματα. Η νεοσύστατη ομάδα λοιπόν, αφού κατάφερε άμεσα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Α1, από την πρώτη κιόλας της παρουσία, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση, κερδίζοντας μάλιστα και την παρθενική της συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμη ψηλότερα, με τον Γιάννη Χασιώτη, τον άνθρωπο που ουσιαστικά βρίσκεται πίσω από την συγκρότηση και την ομαλή λειτουργία του συλλόγου, να δίνει και αυτή τη χρονιά τα κλειδιά στον Κώστα Χαραλαμπίδη. Μια απόφαση άκρως λογική μιας και ο συγκεκριμένος προπονητής έδειξε εξαιρετικά δείγματα δουλειάς την περσινή σεζόν και με την διοίκηση να ικανοποιεί στο ακέραιο τα ''θέλω'' του, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μεταγραφικά οι... βόμβες άρχισαν να σκάνε πολύ νωρίς και με την απόκτηση της έμπειρης Αθηνάς Πιτούλια και της διεθνής Τυνήσιας τερματοφύλακα Μπάσμα Σφαρ, κλείδωσε τις θέσεις για την εστία δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο. Η ένταξη της αρχηγού της Εθνικής, Ελισάβετ Μαστάκα στη Βέροια 2017, τάραξε τα νερά και έδωσε την ώθηση για τις επόμενες κινήσεις. Η Σέρβα Μίλιτσα Κόβιτς που άφησε τη Νέα Ιωνία, μαζί με την Δανέζα Νέντα Τζούρισιτς είναι βέβαιο πως ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας, προσφέροντας παράλληλα σημαντικές λύσεις κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Η Τσαουσίδου και η Καραμπατζάκη γνωρίζουν άριστα τα κατατόπια της Α1 και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Ανθίτση, Γεωργιάδου και Καραχαρίση ήρθαν από τον συντοπίτη Φίλιππο και μαζί με την έμπειρη πλέι μέικερ Μαρία Τηλαβερίδου θα δυναμώσουν περισσότερο το έμψυχο υλικό και με τις παραστάσεις τους στην Α1 αναμφίβολα θα αποτελέσουν πολύτιμες προσθήκες. Βέβαια και τα κορίτσια που ανανέωσαν, Δελησάββα και Τσιτλακίδου έδειξαν με την περσινή τους παρουσία πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ και είναι έτοιμες να προσφέρουν τα μέγιστα.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για ένα σύνολο με ποιότητα που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, αρκεί προπονητής και παίκτριες να βρουν άμεσα την απαραίτητη χημεία ώστε να προσφέρουν όμορφο και αποτελεσματικό θέαμα στο κοινό της Βέροιας. Στις 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους τα κορίτσια στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στο Φίλιππο, ενώ πρόκληση αποτελούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο την Αυστριακή Γκρατς το Νοέμβριο.

Υγεία, πολλές επιτυχίες και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς να ευχηθούμε από τη μεριά μας στην ομάδα και καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει και να σταθεί δίπλα σ' αυτή την προσπάθεια που επιδιώκουν οι ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν τη Βέροια πρωταγωνίστρια και στο γυναικείο χάντμπολ.

Τα φιλικά προετοιμασίας για την ΒΕΡΟΙΑ 2017
 
Το πρόγραμμα τον φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει ο σύλλογος, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, ανακοίνωσε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Βέροια 2017. 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα τον φιλικών:
 
Βέροια 2017-Πανόραμα
Βέροια 2017-Άρτα
Γιαννιτσά-Βέροια 2017
Πανόραμα-Βέροια 2017
Βέροια 2017-Γιαννιτσά