- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 904 φορές
Χάντμπολ: Αλλαγή γηπέδου στον τελικό Άρτα - Π.Α.Ο.Κ.
Αλλαγή γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα προέκυψε στον 28ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Γυναικών, Αναγέννηση Άρτας-Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος μεταφέρεται από το Κλειστό Γυμναστήριο «Φιλίππειο» στο «ΔΑΚ Βικέλας» του Μακροχωρίου, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00 μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, η οποία επικαλείται λόγους τάξης και ασφάλειας.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στο οποίο επικαλείται λόγους τάξης και ασφάλειας, ο 28ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Άρτας - Π.Α.Ο.Κ. μεταφέρεται από το Κλειστό Γυμναστήριο «Φιλίππειο» στο «ΔΑΚ Βικέλας» του Μακροχωρίου, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00.
Θα εκδοθούν αριθμημένες προσκλήσεις, ο αριθμός των οποίων θα καθοριστεί στην σύσκεψη ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας».
Σχετικά Άρθρα
-
Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας! -
Τεράστια νίκη για τον Ζαφειράκη Νάουσας στο Άργος επί του Διομήδη! -
Με σημαντικές μάχες για τις ομάδες της Ημαθίας συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα χάντμπολ -
Handball Premier: Φυσιολογική ήττα για τον Φέρωνα Βέροιας από τον Ολυμπιακό