Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σήμερα στο "Φιλίππειο" η ΒΕΡΟΙΑ 2017 υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ.

Σήμερα στο "Φιλίππειο" η ΒΕΡΟΙΑ 2017 υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Βέροια υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ. σήμερα στις 15:30 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, καθώς οι μεν γηπεδούχες θέλουν να καταταγούν όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, (είναι 4ες με 14 βαθμούς), ενώ οι φιλοξενούμενες επιθυμούν να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος (είναι 1ες με 24 βαθμούς).

Ο Π.Α.Ο.Κ. προέρχεται από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, καθώς είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Βέροια από την εκτός έδρας ήττα από την Νέα Ιωνία. 

Αμφίβολη για τις γηπεδούχες είναι η Κερλίδου, ενώ αποχώρησε η Αθηνά Πιτούλια κυρίως για προσωπικούς της λόγους, αλλά και για τη διαφορά φιλοσοφίας της με την ομάδα.

Η προπονήτρια της Βέροιας, Βούλα Ψωμιάδου ανέφερε στο e-handball.gr : «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, πάμε για να το «χτυπήσουμε». Ξεφύγαμε από το στόχο μας που ήταν η δεύτερη θέση, αλλά θέλουμε τη νίκη».

Η Αναστασία Παναγιωτίδου δήλωσε στο acpaok.gr: «Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο την Βέροια 2017, μία ομάδα που εάν της δώσεις την ευκαιρία μέσα από ένα δικό σου κακό παιχνίδι, μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Παρ’όλα αυτά εμείς είμαστε προετοιμασμένες για όλα, και πόσο μάλλον όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να σου δώσει πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS