ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι Ακαδημίες του Φέρωνα Βέροιας ανέβηκαν στο βάθρο και στις 3 κατηγορίες του 10ου Climax!

Οι Ακαδημίες του Φέρωνα Βέροιας ήταν η μοναδική ομάδα στο 10ο Climax που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών και στις τρείς κατηγορίες του.

Η παιδική ομάδα του Φέρωνα πήρε την 2η θέση στους παίδες, οι παμπαίδες Α΄[Κ14] την 3η θέση και οι παμπαίδες Β΄ [Κ12] επίσης την 3η θέση.

Σημαντική επιτυχία για τον Βεροιώτικο σύλλογο ο οποίος έχει μεγάλες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες και εξακολουθεί να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης που έχει χαράξει απο την ίδρυσή του.

Να υπενθυμίσω οτι φέτος στην παρθενική του εμφάνιση στην Α2 ανδρών με ομάδα απο τις ακαδημίες του, που την αποτελούν παίδες και έφηβοι, βρίσκεται στην 4η θέση [ανάμεσα σε 10 ομάδες] που οδηγεί στα πλει οφ ανόδου, ενώ την περσινή σεζόν 2022-23 στην πρώτη του εμφάνιση στην Β΄ Εθνική πήρε αήττητος την άνοδο στην Α2 ανδρών!

Η φετινή παρουσία του Φέρωνα Βέροιας στο 10ο Climax ολοκληρώφθηκε με την 3η θέση στην κατηγορία παμπαίδων Α΄ νικώντας στον μικρό τελικό τον Άρη Θεσσαλονίκης με 24-17.

Οι αγώνες των παμπαίδων Α΄ που έδωσε:

Φοίβος Συκεών 19-19

ΑΣΑ Διονύσου 28-16

Ζαφειράκης Νάουσας 17-9

Άρης Νίκαιας 22-24

Άρης Θεσ/νίκης 24-17 (μικρός τελικός)

Στις φωτογραφίες η ομάδα των παμπαίδων Α΄ του Φέρωνα Βέροιας μετά την νίκη τους επί του Άρη Θεσ, με 24-17 που τους έδωσε την 3η θέση.

Manolis Neofitos