ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκε στα... σημεία από την Α.Ε.Κ. ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Την ήττα στα… σημεία γνώρισε η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην Αθήνα από την Α.Ε.Κ., στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Σανίκη και Μπαντή, έχασαν με σκορ 23-22 από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σουτ του Παπαδόπουλου! 

Αγωνιστικά, η A.E.K. μπήκε πολύ δυνατά στο ματς φτάνοντας την διαφορά κατά διαστήματα στα 6 γκολ και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ της Κώστα Τσιλιμπάρη που απέκρουσε και πέναλτι.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κατάφερε να ανακάμψει και να πλησιάσει στα δύο γκολ (11-9) δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ωστόσο η Ένωση με δύο γκολ του Μπακαούκα πήγε στα αποδυτήρια με τρία γκολ διαφορά 13-10.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλύτερα και μείωσαν στο γκολ. Ωστόσο στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με τρία συνεχόμενα γκολ κατάφεραν να ανεβάσουν εκ νέου την διαφορά στα 4 γκολ.

Μέχρι τα μισά του ημιχρόνου η Α.Ε.Κ. είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με την σωστή της αμυντική λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα της στην επίθεση διατήρησε το σκορ σε απόσταση ασφαλείας.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Χρ. Τζουβάρα τα έπαιξε όλα για όλα και πλησίασε στα δύο στα 2 γκολ, με την Α.Ε.Κ. να αμύνεται συνεχώς.

Ο Στιβ Παπαδόπουλος 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε μείωσε σε 23-22 με πέναλτι, αλλά στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιλιμπάρη και να χαρίσει τον ένα βαθμό στην ομάδα του!

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 4-2, 6-3, 9-3, 11-8, 13-10 (ημχ.), 15-12, 17-14, 19-16, 20-17, 22-20, 23-22

Α.Ε.Κ. (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 1, Δημοσθένους, Νικολαϊδης 4, Κολιούλης, Μπαλάς 4, Τσαούσης 4, Κατσίκης 3, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Τσιλιμπάρης Κ., Τσιλιμπάρης Ν., Χόντο, Χατζηκωνσταντίνου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης 3, Ζλατάνος, Βραζάλιτσα 2, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής, Βασιάδης, Αποστολίδης, Δραγκόλας, Κορωνάς Κ., Δεληγιάννης 4, Ντόβας, Μάντζος, Κορωνάς Θ., Ζευγαρόπουλος, Παπαδόπουλος Σ. 10.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 7-2, πέναλτι: 1/3-5/6.