ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ζαφειράκη Νάουσας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του Ζαφειράκη Νάουσας, για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2024-25 στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025, κατά την οποία η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, παραμένει και συνεχίζει να αγωνίζεται στην Handball Premier, στο κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ της χώρας.

Ήδη το περασμένο διάστημα ξεκίνησε, σταδιακά, η διάθεσή τους στους φίλους της ομάδας αλλά, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας του "Ζαφειράκη" της ερχόμενη Δευτέρα 5/8, οι άνθρωποί του "ανεβάζουν ταχύτητα" με στόχο να πωληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες!

Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στα 50€ και όσοι τα προμηθευτούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος που θα δώσει ο "Ζαφειράκης" κατά την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Παράλληλα, έχουν εκδοθεί κάρτες των 100€, για τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν και μπορούν να στηρίξουν παραπάνω οικονομικά την (5η συνεχή κατά σειρά) προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας, στα "σαλόνια" της Handball Premier.

Σας θέλουμε δίπλα μας, όπως κάθε χρονιά!

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας!

Γίνετε ο "συμπαίκτης" που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο!

(*Όσοι φίλοι της ομάδας βρίσκονται εκτός της Νάουσας και θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας.)

ΜΙΑ ΠΟΛΗ!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!