ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή στον Φίλιππο Βέροιας για τη Νατάσσα Λέκκα

Την επιστροφή της παλιάς αθλήτριας του συλλόγου Νατάσσας Λέκκα, από άλλο πόστο, ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας.

Αναλυτικά:

Με χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τη Νατάσσα Λέκκα, τη νέα μας συνεργάτιδα στον τομέα της Αθλητικής Απόδοσης και Ανάπτυξης Αθλητών για τις ακαδημίες και τα τμήματα των Κορασίδων, Νεανίδων καθώς και Γυναικείου Τμήματος!

Η Νατάσσα είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Αθλητική Ψυχολογία από πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Ως πρώην αθλήτρια και πρωταθλήτρια της ομάδας μας, γνωρίζει σε βάθος τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του αθλήματος, και χρησιμοποιεί διεπιστημονική προσέγγιση για να προσφέρει ολιστική υποστήριξη και καθοδήγηση στους αθλητές.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία εργασίας σε γυμναστήρια και κέντρα φυσικοθεραπείας, παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης και συντονίζοντας την αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμών με φυσικοθεραπευτές.

Επιπλέον, εργάστηκε στο Aspetar Orthopaedic and Sports Medicine Hospital στη Ντόχα, όπου στήριξε τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας χειροσφαίρισης, καθώς και άλλων γυναικείων εθνικών ομάδων του Κατάρ, στην πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών και στη βελτίωση της απόδοσής τους. Η πενταετής αυτή εμπειρία της έχει προσφέρει πολύτιμη τεχνογνωσία, την οποία φέρνει τώρα στην ομάδα μας.

Στις αρμοδιότητες της περιλαμβάνονται η προπόνηση δύναμης, η πρόληψη τραυματισμών και η ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών μας.