- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 955 φορές
Οικογενειακό διπλό στον ΦΙΛΙΠΠΟ
Με την πραγματοποίηση ενός οικογενειακού διπλού, όπου αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι ομάδες των ανδρών και των εφήβων συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας στο χάντμπολ, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος και τις απουσίες των διεθνών αθλητών.
Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο χάντμπολ, εν όψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.
Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας και οι συνεργάτες του Τάσος Χατζηπαρασίδης, Αλέκος Παπαδόπουλος και Νίκος Κούγιας δοκίμασαν σχεδόν όλους τους αθλητές που είχαν στην διάθεση τους και αποκόμισαν σημαντικά συμπεράσματα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σχετικά Άρθρα
-
Διπλή πρόκληση για Φέρωνα, εντός Ζαφειράκης και Βέροια ΟΧ, εκτός τα κορίτσια του Φιλίππου -
Άνετη νίκη για τις γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας απέναντι στην Άρτα -
Κατάθεση ψυχής και μεγάλη νίκη για τον Φίλιππο στην παράταση επί του Αριστοτέλη -
Ντέρμπι στην Νάουσα - Ο Ζαφειράκης λύγισε στο τέλος από τον Αθηναϊκό!