ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεληγιάννης: "Η νίκη ανήκει εξ ολοκλήρου στους παίκτες που διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς"

Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη σημείωσε το Σάββατο (5/10) ο Ζαφειράκης Νάουσας με 28-27 στα Βριλήσσια.

Μετά την λήξη του αγώνα οι δύο προπονητές δήλωσαν:

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Είναι μια νίκη που ανήκει εξ ολοκλήρου στους παίκτες, οι οποίοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς. Τη χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως ομάδα. Ο Ζαφειράκης παραμένει συμπαγής και συνεχίζει να διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε τονίσει ότι τα Βριλήσσια είναι πλέον ομάδα της πρώτης κατηγορίας και διαθέτουν παίκτες με πολλές ικανότητες και προσωπικότητα».

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες. Ο Ζαφειράκης έχει τρία πολύ έμπειρα παιδιά στην περιφέρεια που έχουν βρεθεί σε τέτοιε καταστάσεις πολλές φορές και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς για 3ο ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, έχουμε νεανική ομάδα που παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκει ακόμα περισσότερο το ρυθμό της. Σκοπός είναι να μαθαίνουμε από τέτοια ματς και την επόμενη φορά που θα κριθεί το ματς στο γκολ να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία λεπτά».