
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 751 φορές
Τιμήθηκε ο Στηβ Παπαδόπουλος για την προσφορά του στο χάντμπολ
Ο γνωστός σε όλους τους φίλους του αθλήματος του χάντμπολ, ο Σταύρος (Στηβ) Παπαδόπουλος, παρά τα 44 χρόνια του, συνεχίζει να αγωνίζεται και μάλιστα να διακρίνεται με τις επιδόσεις του.
Φέτος για δεύτερη χρονιά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών, με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, ο οποίος είναι πρωτοπόρος.
Η μεγάλη του προσφορά στο βεροιώτικο χάντμπολ και δη στο ελληνικό, είναι αδιαμφισβήτητη. Τρεις δεκαετίες και πλέον με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας, διεθνείς διοργανώσεις, εθνικές και συλλογικές, πρωταθλήματα, κύπελλα και τα …πάντα όλα.
Όλα αυτά τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο χαντμπολίστα του Φιλίππου Βέροιας, πρώτο σε συμμετοχές και αρχισκόρερ στην πενηντάχρονη, περίπου, ιστορία του βεεοιώτικου χάντμπολ. Τι άλλο να κάνει; Τι άλλο απέμεινε να πετύχει στον αθλητισμό;
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Βέροιας διά του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Μιχάλη Τζαφερόπουλου, το Σάββατο πριν την αναμέτρηση του Φέρωνα Βέροιας με τον Αερωπό Έδεσσας, τον τίμησε απονέμοντάς τον πλακέτα για την προσφορά του στο βεροιώτικο χάντμπολ και το άθλημα γενικότερα.
24oresimathia.gr
Σχετικά Άρθρα
-
Handball Premier: Στη "μάχη" της 4ης αγωνιστικής Ζαφειράκης και Φέρωνας
-
Νικητής ο Ζαφειράκης επί του Φέρωνα στο ημαθιώτικο ντέρμπι της Handball Premier
-
Φέρωνας Βέροιας - Ζαφειράκης Νάουσας: Ημαθιώτικο ντέρμπι την Τετάρτη στη Handball Premier
-
Πάλεψε μέχρι τέλους ο Φέρωνας Βέροιας αλλά ηττήθηκε από τον Ιωνικό Ν.Φ.