ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Ποσειδώνα (φωτο - βίντεο)

Μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου κατά την έναρξη του παιχνιδιού. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα όμως, αυξήθηκε εντυπωσιακά και το γήπεδο σχεδόν γέμισε και πάλι. Μόνο στις δυο άκρες υπήρχαν ελεύθερα καθίσματα.

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στους Παντελή Κωστακίδη, Μπάμπη Δομπρή. Αμφότεροι βγήκαν από τα «σπλάχνα» του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και φέτος για πρώτη φορά άλλαξαν σύλλογο και τέθηκαν απέναντι στην ομάδα που τους ανέδειξε. Οι φίλαθλοι της ομάδας τους χειροκρότησαν κατά την παρουσίαση ενώ στο τέλος του ματς έσπευσαν να τους χαιρετίσουν.

Εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση, ο Γιώργος Μαστορογιάννης έβγαλε και πολύ πάθος στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μπαντής που ήταν ο κορυφαίος της Βεροιώτικης ομάδας.

Κοντά στα ματς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ φέτος ο πρώην πρόεδρος Πέτρος Φύκατας ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την έλευση μεγάλων παικτών και διακρίσεων. Στις κερκίδες διακρίναμε και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Χασιώτη.

Κοντά στην προσπάθεια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Διακρίναμε τους Μπαλάφα, Βεργώνη, Καλί και Όστοϊτς, να παρακολουθούν μαζί το ματς. Λίγο πιο κάτω, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Πρόιος.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε επίδειξη από το νεοσύστατο τμήμα KickBoxingτου ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Οι αθλητές έδειξαν στο κοινό ορισμένα από τα μυστικά του αθλήματος.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Σάββας Καρυπίδης και παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Μεταξά το παιχνίδι από την κερκίδα. Ο διεθνής εξτρέμ είναι σαν λιοντάρι στο κλουβί αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αντίθετα οι Σταύρος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Ανανιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και έπαιξαν.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Τυχερός ο Γιώργος Ξυλογιάννης ο οποίος κέρδισε ένα ωρολόι, προσφορά του καταστήματος ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…