
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 587 φορές
Στην έδρα του πρωτοπόρου Δικέα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Σούπερ ντέρμπι αύριο με τον Φίλιππο Βέροιας να ταξιδεύει στην Αθήνα για να αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο Δικέα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 των ανδρών.
Οι ''ερυθρόλευκοι'' θα επιδιώξουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την προνομιούχο τετράδα.
Η εμφάνιση των παικτών του Στέλιου Σεϊρεκίδη και η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έδειξε πως οι Βεροιώτες έχουν όλα τα φόντα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, θα πρέπει όμως να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.
Τον τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη θα συναντήσουν οι ''ερυθρόλευκοι'' που πλέον αγωνίζεται στον Δικέα και πέρσι αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας ώστε ο Φίλιππος να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Τσάμος και Φωκίτης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 10/12
Δούκας-Άρης Ν. (14:00)
ΠΑΟΚ-Φοίβος Σ.(15:00)
Δικέας-ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. (18:00)
Αερωπός Εδ.-ΑΕΚ (18:00)
Διομήδης-Πυλαία (18:00)
Αίγιο-Πανελλήνιος (19:00)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Δικέας 16
2. ΑΕΚ 15
3. ΠΑΟΚ 13
4. Δούκας 12
5. Διομήδης 12
6. Πανελλήνιος 10
7. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. 9
8. Αίγιο 6
9. Φοίβος Σ. 6
10. Πυλαία 5
11. Αερωπός Εδ. 4
12. Άρης Ν. 0
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Κάππας
Σχετικά Άρθρα
-
Ιστορικά στοιχεία για το Κύπελλο Ελλάδας χάντμπολ - Πολυνίκης ο Φίλιππος Βέροιας!
-
Εντυπωσιακή παρουσία με 6 μετάλλια του Εν Σώματι Υγιεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2025
-
Ο ''ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑΣ'' Βέροιας συμμετείχε στον αγώνα μνήμης των 21 μαθητών του Μακροχωρίου
-
Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε ο 7ος Δρόμος 21 Μαθητών (φωτο - βίντεο)