ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια! (φωτο)

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στη Νάουσα, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α' κατηγορίας, με αποτέλεσμα να "κλειδώσει" και τυπικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, τρια παιχνίδια πριν το φινάλε της σεζόν.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο και ισορροπημένο παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και μέσα σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν ο Καψάλης βρήκε τον Βουλγαράκη αλλά αυτός σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι για την αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι καλό, ενώ και οι Αλεξανδρινοί συχνά πυκνά επισκέπτονταν την περιοχή των "κυανόλευκων" και στο 43' η κεφαλιά του Λίτσι έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κωστογλίδη!

Στην επανάληψη ο ΦΑΣ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 48' ο Παπαγεωργόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Πίτος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια θέση, αλλά ο Τόλιος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη, δυνατά μαρκαρίσματα και κίτρινες κάρτες.

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, βρίσκοντας τους "πράσινους" του Δημήτρη Πρίντζιου να πανηγυρίζουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα (άνοιξαν και τις καθιερωμένες σαμπάνιες) και να πηγαίνουν στους αγώνες μπαράζ, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο ο διαιτητής Μαλούτας (Γκόγκος, Ζαχαριάδης), με τους Ναουσαίους να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα, το οποίο μάλλον ο έμπειρος ρέφερι θεώρησε ακούσιο. Ίσως το μόνο του λάθος ήταν η κάρτα που δεν έδειξε στον Τόλιο, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του αγώνα ζήτησε από τον διαιτητή με έντονο τρόπο να βγάλει κάρτα σε αντίπαλο, κάτι που οδήγησε στην (δικαιολογημένη) αποβολή του Γιάννη Κερλίδη από τον πάγκο της Νάουσας!

ΝΑΟΥΣΑ (Γ. Κερλίδης): Κωστογλίδης, Πίτος, Λαφάρας, Αργυρίου (7' λ.τ. Βασιλειάδης), Χίσα (77' Χατζηγεωργίου), Παπαδόπουλος Ν., Τούφας, Τασιώνας, Μπιγκάνος (88' Τσακίρης), Παπαγεωργόπουλος, Λογγινίδης (77' Κουτσιούμπας).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Δ. Πρίντζιος): Τόλιος, Ατανάσοφ (46' λ.τ. Χλιαρόπουλος), Βλάχος (34' λ.τ. Αλμπανίδης), Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης Ι., Βουλγαράκης (54' Δημόπουλος), Λίτσι (87' Πιπιλιάρης Κ.), Καψάλης (54' Μαρμαρίδης).

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση...

Α’ ΕΠΣΗ (PLAY OFF) - 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νάουσα – Αλεξάνδρεια 0-0
Μακροχώρι - Επισκοπή 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αλεξάνδρεια 65
--------------------
2. Νάουσα 54
3. Επισκοπή 35
4. Μακροχώρι 33