ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Αγώνας... εκτόνωσης με 10 γκολ και πολλά χάπενινγκ! (φωτο)

Ένας πολύ όμορφος αγώνας, διαφορετικός από τους άλλους, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (30/6) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μέλη του τεχνικού επιτελείου, στελέχη, παράγοντες της ΠΑΕ και φίλοι της "Βασίλισσας" χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (κόκκινοι - κίτρινοι) και αναμετρηθήκαν μεταξύ τους, με τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές να έχουν τους ρόλους των διαιτητών και των προπονητών!

Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία... εκτόνωσης σε ολόκληρη την οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην SL2. Το χάπενινγκ ολοκληρώθηκε με μπάρμπεκιου.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 5-5, με τα γκολ των Κόκκινων να πετυχαίνουν οι Τρούπκος (2), Βοργιαζίδης, Κοσμάς Ρουζίντσης, Στιβ Παπαδόπουλος, ενώ των Κίτρινων οι Αποστολίδης (2), Μπίκας Αχιλλέας (πεν.), Παπαδόπουλος Λεων. (πεν.), Τσαλουχίδης Γιώτης (πεν.).

Τελικά η νίκη πήγε στους Κιτρινους μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (5-4)!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Βεργώνης με βοηθούς τους Γιάννη Πασά και Στέλιο Μαραγκό, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας!

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ...