ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Είχε την τιμητική της η «Βασίλισσα» (φωτο - βίντεο)

Σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας, έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια του Βορείου ομίλου της FL, ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.     

Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο οποίο η "Βασίλισσα" νίκησε με σκορ 4 -1. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Οικονόμου  (20'), Καραγιάννης (49'), Βασίλτσης (88'), Σιμόνι (89') και για τους φιλοξενούμενους Χολέβας (54').

Στο 21' το παιχνίδι διακόπηκε, προκειμένου να τιμηθει ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος σήμερα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της ομάδας της καρδιάς του. Αποχώρησε σε αυτό το λεπτό καταχειροκροτούμενος από τους φίλάθλους, περνώντας ανάμεσα απο συμπαίκτες και αντιπάλους, που σχημάτισαν αψίδα. Αναμνηστική πλακέτα του πρόσφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας και οι οργανωμένοι φιλαθλοι.                                     

Μετά την λήξη του αγώνα και υπό το φως των προβολέων, πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, από τον πρόεδρο της liga Λεωνίδα Λεουτσάκο, ενώ ακολούθησαν διάφορα χάπενινγκ, με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα αμέτρητα βεγγαλικά που έπεσαν.                

 * Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΕΠΣΗ δια του προέδρου της Στέργιου Μουρτζίλα, απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ και τον Βεργώνη, ενώ οι παίκτες της "Βασίλισσας" έδωσαν μία φανέλα με τις υπογραφές τους, στον πρωταθλητή επτάθλου και πρωταθλητή της ζωής Γιάννη Αβραμίδη, που πριν δύο χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά σε μία προπόνηση.         

* Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, οι δύο ομάδες επαιξαν με τις εξης συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης, Οικονόμου, Υποδοκιμή, Πόζογλου, Λουκίνας, Πασάς.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Τσιμόπουλος ( Βοσνιάδης), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Τασιόπολος, Στάμου, Μπλέτσας, Υποδοκιμή, Καραγιάννης, Σιμόνι, Καραγιάννης, Μούργος, Περτσιούνης, Βασίλτσης, Ιωάννου και Βάντσης.            

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Λαδάς, Μπόλης, Πατρώνης, Κόλα, Πέλκας, Μπέικος, Κατσούκης, Χολέβας, Κάβουρας, Σιούρας, Σακατζής. Στο β' ημίχρονο επαιξαν και οι: Μαλιαρός, Τσιτσικλής, Καποτάς, Αντωνόπουλος, Στυλιανόπουλος.