ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διήμερη περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και Κομοτηνή

Το αναλυτικό Πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας της Σ. Σακοράφα (Βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αντιπρόεδρος της Βουλής) Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κομοτηνή έχει ως εξής (πιθανές αλλαγές στη διαμόρφωση θα ανακοινωθούν έγκαιρα):

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παρασκευή 12/5

12.00΄:            Επίσκεψη στην Ε.Υ.Α.Θ. – Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων.

13:00΄:            Μετάβαση στον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό – Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων. Θα ακολουθήσει περιήγηση στην Αγορά Καπάνι – ανοιχτή επαφή και συζήτηση με πολίτες και επαγγελματίες.

14.30’:             Μετάβαση στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» (οδ. Αγ. Σοφίας & Τσιμισκή).

19:00’:             Πάρκο Κρήτης, παρουσία και Χαιρετισμός στην προεκλογική εκδήλωση του κόμματος για την Α' Θεσσαλονίκης.

ΒΕΡΟΙΑ Σάββατο 13/5

09:30’:             Βέροια, επίσκεψη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Βικέλας».

11:00΄:             Πατρίδα Ημαθίας, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης προς τιμήν των πατριωτών που εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ Σάββατο 13/5

16:00΄:            Κομοτηνή, Ξενοδοχείο Ορφέας, Πλατεία Ειρήνης, Συνέντευξη Τύπου

17:00’:            Επίσκεψη στη Φιλλύρα, έδρα του δήμου Αρριανών – Ανοιχτή επαφή και συζήτηση με πολίτες.

18:15’:            Επίσκεψη στις Σάπες, στο Δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια περιήγηση στην Πλατεία και στο κέντρο της πόλης – Ανοιχτή επαφή και συζήτηση με πολίτες.

19:30’:            Κομοτηνή, Παρουσία και συμμετοχή στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την Επέτειο των Ελευθερίων.
Στη συνέχεια, Μετάβαση στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη».

ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΗΞΗ – Όλα μπορούν να είναι αλλιώς