ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για το νέο Διοικητήριο στη Βέροια

Ένα έργο πρέπει να ολοκληρώνεται στο χρονικό πλαίσιο που έχει τεθεί από την αρχή. Και αυτό φαίνεται ότι ισχύει για την ανέγερση του νέου Διοικητηρίου Ημαθίας που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στη Βέροια.

Όταν τον προηγούμενο Γενάρη (2023) υπογράφονταν η σύμβαση με την ανάδοχη εταιρεία της κατασκευής του έργου, τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο Αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης αναφερόμενοι στο χρονοδιάγραμμα τόνισαν ότι μέχρι τον Μάιο του 2023 θα γίνει η θεμελίωση και εντός του 2024 αναμένεται να παραδοθεί στο κοινό της Ημαθίας.

Και οι πράξεις αποδεικνύουν την ακριβή και πλήρη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, αφού πράγματι τον Μάιο ξεκίνησαν οι εργασίες αποχωμάτωσης και αμέσως μετά τα μπετόν για τα θεμέλια.

Σημαντικό ρόλο στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών, διαδραματίζει το καθημερινό ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη ο οποίος είτε προσωπικά, είτε με τους άμεσους και αρμόδιους συνεργάτες του, ελέγχουν την πορεία των εργασιών.

Έτσι το έργο της ανέγερσης του Διοικητηρίου Ημαθίας στη Βέροια, να βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και φαίνεται ότι έτσι θα συνεχίσει, ώστε εντός του 2024 να έχει ολοκληρωθεί.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (17/7/23)