ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όταν η Βέροια έγινε πρωτοσέλιδο... στην άλλη άκρη του κόσμου! (φωτο)

Πριν από περίπου 11 χρόνια, η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας έγινε πρωτοσέλιδο... στην άλλη άκρη του κόσμου!

Ήταν 13 Ιανουαρίου του 2013, όταν η "Βασίλισσα" που αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα, πήρε μια σημαντική ισοπαλία 1-1 στη Νέα Σμύρνη από τον δυνατό τότε Πανιώνιο, με γκολ του διεθνούς επιθετικού από την Ονδούρα, Κάρλο Κόστλι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα!

Την επόμενη μέρα, η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής "DIEZ", αφιέρωσε ολόκληρο το πρωτοσέλιδο της στον "Ελ Κοτσερίτο" και στο γκολ που πέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την φανέλα της Βέροιας επί του Πανιωνίου, αναφέροντας με μεγάλα γράμματα:

"Επιτέλους Κόστλι! Ο Κάρλο διέκοψε ένα τρομερό σερί άνω του ενός έτους χωρίς να σκοράρει σε συλλόγους, πετυχαίνοντας γκολ στο 1-1 της Βέροιας στην Ελλάδα".

Ήταν σίγουρα μια αναγνώριση για τους "κυανέρυθρους" και για έναν (ακόμη) σπουδαίο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα της!

Ο αγώνας

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Βέροια με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2012-2013.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57' με τον Καμπάνταη, αλλά η "Βασίλισσα του βορρά" εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Ντούνη στο 79', και ισοφάρισε στο 90' με τον Κόστλι με ασύλληπτη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη.

Μάλιστα, οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να "κλέψουν" και τη νίκη, αλλά στην εκπνοή του αγώνα ο Περιστερίδης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Ιωάννου!

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κουρντί, Αυλωνίτης, Ρόκας, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός (70΄ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Αραβίδης (90΄+ Γουνδουλάκης), Ντούνης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργέας (71΄ Κόστλι), Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Ολαϊτάν, Μπαργκάν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την αναμέτρηση...