ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Προκρίθηκε στην παράταση η Βέροια Β' επί του Αγ. Γεωργίου (φωτο)

Την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας πανηγύρισε η β' ομάδα της Βέροιας, απέναντι στον Άγιο Γεώργιο!

Μόλις στο 5' οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού (1-0) με τέρμα του Φωτόπουλου μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά.

Μετά την επίτευξη του τέρματος η ομάδα του Αγ Γεωργίου ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να περιορίσει τους επιθετικούς της Βέροιας προσπαθώντας σε κάποια αντεπίθεση να πετύχει κάποιο τέρμα.

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι αυτός οδηγήθηκε στην παράταση.

Τελικά οι αλλαγές της Βέροιας κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα και συγκεκριμένα στο 105΄ μετά από ωραία σέντρα του Αδαμίδη Α. ο Χατζηπάντος κατάφερε και πηρε καρφωτή κεφαλιά, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην καταφέρνει να αποσοβήσει το τέρμα!

Έτσι, με τελικό σκορ 2-0 η ομάδα της Βέροιας πηρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλου ΕΠΣ Ημαθίας!

ΒΕΡΟΙΑ Β': Αδαμίδης Θ, Χοχλιούρος, Γαλόπουλος, Καρασαρίδης, Γρατσιάνος, Παναγιωτίδης, Βασιλειάδης (Δημόπουλος) , Σουπιάδης (Χατζηπάντος) Φωτόπουλος (Κετόγλου), Καλφούντζος ( Αδαμίδης Α), Λαφάρας (Τέγος Α) .

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καμπάς, Ορφανίδης, Τουλουμτζής, Εμμανουηλίδης, Λιάτσος, Ντάτσης, Σπυριδωνίδης, Φουρκιώτης, Σταυριανίδης, Σαρκατζής, Σαντίνι.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ