ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1095 φορές

Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ στο «Βικελίδης»

Δεν θα μπορέσουν τελικά να εκδράμουν οργανωμένα στην Θεσσαλονίκη οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, υποχρεούται να συμμορφωθεί με την απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού, με την οποία απαγορεύεται τόσο η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, όσο και η διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι φίλοι της «Βασίλισσας» θα μπορέσουν να μεταβούν μεμονωμένα στην συμπρωτεύουσα και να παρακολουθήσουν το ματς από την «θύρα 4» του γηπέδου Κλ. Βικελίδης, όπου μάλιστα θα υπάρχει εκδοτήριο για τους Βεροιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι, παρά την εκπεφρασμένη της βούληση να χορηγήσει εισιτήρια στους οργανωμένους φιλάθλους της Βέροιας, για τον αγώνα της Κυριακής, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με την απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού, με την οποία απαγορεύεται τόσο η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, όσο και η διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Σημειώνεται ότι η μη συμμόρφωση με την υπουργική απόφαση, επισύρει την επιβολή υψηλότατων χρηματικών προστίμων, που μπορεί να ανέλθουν μέχρι και τις 500.000 ευρώ».