ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέο ξεκίνημα για τη "Βασίλισσα του βορρά" (φωτο - βίντεο)

Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα και την παρουσία 50 φιλάθλων της που αψήφησαν τον καύσωνα, πραγματοποιήθηκε στο Ταγαροχώρι η πρώτη συνάντηση παικτών-προπονητικού τιμ της «Βασίλισσας του Βορρά», με την διοίκηση της ομάδας σύσσωμη να δίνει το παρόν της, με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέφανο Αποστολίδη.

Παρόντες ήταν παίκτες που την περσινή περίοδο έπαιζαν στην ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και την Κ19, παίκτες οι οποίοι μέχρι πρόπερσι αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ και πέρσι σε ομάδες Γ' Εθνικής, καθώς και κάποιοι νεοαποκτηθέντες.

Εδώ να τονίσουμε ότι με την ΒΕΡΟΙΑ έχουν έρθει σε συμφωνία και άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές, τους οποίους όμως οι κυανέρυθροι δεν τους ανακοινώνουν για ευνόητους λόγους, από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του ΑΦΜ.

Οι παίκτες που έδωσαν το παρόν στην πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι:

Από το περσινό δυναμικό της Κ19 της ΠΑΕ οι: Σοφιανίδης, Βασίλτσης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Τσουλχάι, καθώς και οι Λίπε, Τρούπκος, Θεοδώρου, Μπεκιαρίδης, Ντιουδης.

Επίσης οι νεοαποκτηθέντες Μουρατίδης (την περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόταν στη ΝΑΟΥΣΑ), Μισαηλίδης (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ), Μυλωνάς (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΡΟΔΟΣ), Ζυγγερίδης (Κ20 ΠΑΕ), Σκαθαρούδης (ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ), Μπλατσιώτης (ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ), Μπλέτσας (ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ), Τσικόπουλος (Φουφας), Ράδης (ΖΑΚΥΝΘΟΣ).

Στην "πρωτη" της ΒΕΡΟΙΑΣ έδωσε το παρόν στο Ταγαροχώρι και ο πρώην τερματοφύλακας της "βασιλισσας" και νυν του Άρη Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ημαθιας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πρώτη προπόνηση της Νέας ΒΕΡΟΙΑΣ.