ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ της "Βασίλισσας" (φωτο)
Η νέα ΒΕΡΟΙΑ όπως ξεκίνησε τον αγώνα

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ της "Βασίλισσας" (φωτο)

Το πρώτο φιλικό τεστ της φετινής προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (18/08) η νέα ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία πέρασε νικηφόρα από το Παλαιοχώρι Ημαθίας επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 4-0.

Δύο τέρματα για τους "κυανέρυθρους" πέτυχε ο Βασίλτσης και από ένα οι Μυλωνάς, Μαραγκός.

Ο Νίκος Παπανώτας, που παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1, χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στην διάθεσή του, οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία ενώ από την κερκίδα παρακολούθησε το ματς ο Αλέξανδρος Βεργώνης που θα ανακοινωθεί και επίσημα μέσα τις επόμενες ημέρες.


Η αρχική ενδεκάδα του Άρη Παλαιοχωρίου

Αγωνιστικά, το παιχνίδι που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, με τη "Βασίλισσα" να έχει μια ελαφρά υπεροχή αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Μετά το 20' οι Βεροιώτες ανέβασαν στροφές και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Μπλέτσα (20') και Ζυγκιρίδη (21'), ενώ στο 36' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με συρτό γυριστό σουτ του Μυλωνά λίγο μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Σκαθαρούδη από δεξιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι "κυανέρυθροι" διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν και πάλι ο Σκαθαρούδης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο προωθημένος Μαραγκός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ματράκα για το 0-2.

Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Μυλωνάς έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.


Η ΒΕΡΟΙΑ του δευτέρου ημιχρόνου

Στην επανάληψη ο Ν. Παπανώτας άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ενώ και οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν αλλαγές στη σύνθεσή τους

Μάλιστα στο 58' λίγο έλλειψε να μειώσουν το σκορ αλλά το σουτ του Γεωργίου έξω από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.

Από εκεί και πέρα η ΒΕΡΟΙΑ ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία και αφού στο 63' ο Σοφιανίδης και στο 65' ο Κανούλας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, ήρθε στο 68' ο Βασίλτσης να γράψει το 0-3 με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εντυπωσιακή απόκρουση του Ματράκα σε σουτ του Κανούλα.

Το τελικό 0-4 έγραψε και πάλι ο Βασίλτσης με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κυριακίδη από δεξιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Πίττος, Ρηγόπουλος, Ζουρνατζίδης.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Ατανάσοφ, Γκίτσας, Γκιουλέκας, Παντόπουλος, Μπακιρτζής, Χατζόπουλος, Γεωργίου, Πέτγαζλης, Σαρακατσιάνος, Μιχαηλίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γκούγκουρας, Αχμέτογλου, Μητσιώτης, Αρβανίτης, Βεζυργιαννόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Α' ημίχρονο): Κοντογουλίδης (31' Μπλατσιώτης), Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μαραγκός, Ράδης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Ζυγκερίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος.
ΒΕΡΟΙΑ (Β' ημίχρονο): Μπλατσιώτης (61' Τεντζερης), Μούχαλης, Τρούπκος, Τσουλχάι, Μουρατίδης, Λίπε, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Βασίλτσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...