ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανέτοιμη η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 2-1 από την Κέρκυρα (φωτο)

Ανέτοιμη, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, παρουσιάστηκε η ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της που έδωσε στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας με αντίπαλο την Κέρκυρα.


Οι "κυανερυθροι" ηττήθηκαν με 2-1 δείχνοντας πως χρειάζονται άμεσα ενίσχυση του ρόστερ τους αλλά και ότι θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι βεροιωτες διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Κέρκυρας.

Η καλύτερη φάση ανηκε στους τυπικά φιλοξενουμενους, όταν στο 30' το απευθείας φάουλ του Καϊκουτ κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη, ο οποίος μάλιστα βρήκε τη μπάλα με τα ακροδαχτυλα! 
 
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ακόμα περισσότερο ο ρυθμός του αγώνα.
 
Ωστόσο οι Κερκυραιοι στο 50' πήραν κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομπραντοβιτς, που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Τσιναρ.
 
Το 2-0 έγραψε στο 68' και πάλι ο Ομπραντοβιτς, ο οποίος εκμεταλλευθηκε λάθος συνεννόηση των Τσιναρ - Παρσοπουλου και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 82' οι Βεροιώτες μείωσαν στο τελικό 2-1 με κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Μάνου.
 

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46' Τσινάρ), Όστοϊτς (72' Αλιατίδης), Βέρτζος (46' Τσιάμης), Κατσούλης (46' Μουρατίδης), Ουνγιαλίδης (46' Παρσόπουλος), Βεργώνης (72' Κουκουράκης), Βάσκες (46' Παπαδόπουλος), Καλτσάς (46' Μαμαντού), Μπαργκάν (56' Ντόγος), Παυλίδης (46' Εσπάρθα), Μπεν (46' Μάνος).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους (46’ Κουτζαβασίλης), Βλάχος (65’ Χανδρινός), Κανακούδης (46’ Γκόμες, 78’ Λιούρας), Βενέτης (46’ Παρασκευαϊδης), Ντιμιτρόφσκι (46’ Μάλισιτς), Μαραγκός (46’ Καραγιαννίδης), Ρόχας (46’ Ζορμπάς, 80’ Γαρδικιώτης), Κρητικός (46’ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο (46’ Ομπράντοβιτς), Κόντος (46’ Μπόρχα), Καϊκούτ (46’ Γεωργακόπουλος).

* Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Καλί, Αμαραντίδη, Μαλόν και τον τραυματία Μελικιώτη, οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς παρέα με τον Καμερουνέζο χαφ που θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες από τους "κυανέρυθρους".