- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1087 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Αγιασμός για τη νέα σεζόν και ευχαριστήριο σε ΑΕΠ
Αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τρίτη (27/9) η "Βασίλισσα του βορρά".
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Την Τρίτη 27/9, παραμονή του εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό και ώρα 6 μμ, στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εν όψει της επίσημης έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.
Ο αγιασμός θα είναι ανοικτός, για τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, γιατί τους θεωρούμε, αναπόσπαστο κομμάτι αυτής".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ
"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ , αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει και δημόσια την ΑΕ Ποντίων Βέροιας και ιδιαίτερα τον παλαίμαχο άσσο της "Βασίλισσας" Στέφανο Γαιτάνο , για την μη απαίτηση καταβολής των τροφείων που δικαιούταν, απο τη μεταγραφή (επαγγελματοποίηση), του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ιωαννίδη στην ομάδα μας"
Σχετικά Άρθρα
-
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Αστέρας Καρδίτσας - ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-2 -
Αθλητικές μεταδόσεις Τρίτης (17/2): Champions League και Final 8 Κυπέλλου -
Η «Βασίλισσα» σε ελεύθερη πτώση - Πού πήγε η ομάδα του πρώτου γύρου; -
Α’ ΕΠΣΗ - Πανόραμα: Αγωνιστική των εκπλήξεων με «χάρτινες» έδρες και χαμηλά σκορ!







