ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Πανέτοιμος έδειξε ο Ραούλ Μπράβο! (φωτο - βίντεο)

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του βορρά» έκανε το πρωί της Πέμπτης το τελευταίο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο πρώην Ισπανός διεθνής Ραούλ Μπράβο.

Ο πολύπειρος αμυντικός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα δοκιμάστηκε για ένα διάστημα από τον Χοσέ Γκρανέρο στο βασικό σχήμα, το οποίο σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Ο Ραούλ αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερό στόπερ αλλά για λίγο και ως αριστερό μπακ, δείχνοντας με το… καλημέρα ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη νέα του ομάδα με την εμπειρία και την ηρεμία που διαθέτει στο παιχνίδι του.

Κατά τα λοιπά, οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν για μιάμιση περίπου ώρα, με τον Εσπάρθα να μην καταφέρνει και πάλι να πάρει μέρος στο πρόγραμμα και να τίθεται νοκ άουτ από την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Δύσκολα θα προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ιβάν Μαλόν, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά καθώς στο ματς με την Ξάνθη υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Κατίδη, Μπατιόν, Σέντρικ όπως και του νεοαποκτηθέντα Ραούλ Μπράβο, των οποίων τα δελτία δεν έχουν φτάσει ακόμα στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ και αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με πρωινή προπόνηση που θα γίνει και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.